HomeFeaturedFocusNokia T10, tableta Android accesibila de 8 inchi, lansata oficial

Nokia T10, tableta Android accesibila de 8 inchi, lansata oficial

Nokia T10

HMD Global a avut un anunț de lansare destul de interesant. Au prezentat câteva telefoane feature, care reînvie modele mai vechi, pentru nostalgici. Dar au anunțat oficial și o tabletă de 8 inchi, cu preț destul de atractiv. Nokia T10 este noua apariție. O tabletă Android din zona de entry-level, ideală pentru cei care încă mai vor un astfel de dispozitiv în gospodărie.

Merge și spre publicul foarte tânăr, tocmai de aceea vine cu Google Kids Space preinstalat.

Din punct de vedere hardware, așteptările nu trebuie să fie prea mari. Avem un chipset Unisoc T606 (cu procesor octa-core). Memoria RAM poate fi de 3 GB sau de 4 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 32 GB sau de 64 GB. Există un slot pentru card microSD, pentru cei care au nevoie de mai multă memorie internă. Dar este un slot de tip hibrid, care interferează cu cardul SIM (LTE) pe care îl suportă tableta.

Sistemul de operare este Android 12. HMD Global promite pentru Nokia T10 trei ani de update-uri de securitate. Nu se specifică periodicitatea lor, nici dacă va fi oferit și un upgrade la versiunile următoare ale sistemului de operare.

Ecranul este, așa cum spuneam, de 8 inchi. Un panel LCD, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Avem o cameră foto frontală de 2 MP (integrată în marginile destul de generoase ale ecranului) și una de 8 MP pe spatele tabletei.

Bateria are o capacitate de 5250 mAh și se încarcă cu 10W. Încărcarea se face prin USB Type-C.

Nokia T10 vine într-o singură versiune de culoare (albastră). Are versiuni WiFi only sau LTE. Prețurile încep de la 159 euro, iar vânzările pornesc de-abia în august.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep