HomeFeaturedFocusXiaomi 12 Lite isi face aparitia oficiala

Xiaomi 12 Lite isi face aparitia oficiala

Xiaomi 12 Lite

După o perioadă destul de lungă de leak-uri și zvonuri, Xiaomi 12 Lite a fost prezentat oficial. Este un mid-range cu preț destul de agresiv, care are suficient de multe de oferit în limita acestui preț, așa cum vom vedea în cele ce urmează.

Dispoizitivul este construit în jurul unui display AMOLED de 6,55 inchi. Acesta are rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9) și o rată de refresh de 120 Hz. Oferă suport pentru HDR10+ și Dolby Vision. Pentru un plus de eleganță, ecranul integrează sub el și cititorul de amprentă digitală.

Un orificiu poziționat central ascunde o cameră foto frontală echipată cu senzor de 32 MP.

Pe partea din spate, Xiaomi 12 Lite etalează un sistem foto compus din trei camere. Vedeta este, fără îndoială, senzorul principal de 108 MP. Acesta este ajutat de un ultrawide de 8 MP și de o cameră dedicată macro cu senzor de 2 MP.

Nucleul hardware se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 778G. Acesta aduce și suportul pentru rețelele 5G. Sunt disponibile trei combinații de memorii. Prima, cea mai accesibilă, are 6 GB de RAM și o memorie internă de 128 GB. Cea intermediară vine cu 8 GB de RAM și aceeași capacitate internă de stocare de 128 GB. În fine, versiunea de top are o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB.

Responsabil cu autonomia este un acumulator cu capacitatea de 4300 mAh. Capacitatea relativ mică este compensată de o viteză de încărcare mare, de 67W. Sistemul de operare este un Android 12 cu MIUI 13 peste el.

Prețurile de vânzare pentru Xiaomi 12 Lite sunt de 400 dolari, 450 dolari, respectiv 500 dolari, în funcție de combinația de memorii aleasă. Telefonul este disponibil în trei versiuni de culoare, Black, Green și Pink. Și devine disponibil pentru precomandă la partenerii Xiaomi.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep