HomeFeaturedFocusDoua informatii despre Samsung Galaxy S23 Ultra

Doua informatii despre Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra

Acum că noua generație de telefoane foldable de la Samsung a fost prezentată oficial, următoarea mare lansare de telefon a companiei coreene pare să fie cea a lui Samsung Galaxy S23 Ultra. Și, evident, a întregii generații S23. Însă atenția publicului și a fanilor se îndreaptă în special asupra modelului Ultra, care va fi vârful de gamă al colecției.

Despre acest viitor flagship au început să circule diverese zvonuri. Cele mai recente două oferă informații destul de interesante despre terminal.

Prima dintre informații, care a mai circulat și în trecut, și acum vine ca un fel de confirmare, spune că Samsung Galaxy S23 Ultra va avea un senzor foto principal cu rezoluție de 200 MP. Ba chiar s-ar putea ca Samsung să folosească un senzor special, altul decât cel vândut către competitorii Motorola (care deja are un telefon cu astfel de cameră) sau Xiaomi (care va lansa în curând un terminal Xiaomi 12T Pro cu cameră Samsung de 200 MP).

Cea de-a doua informație vorbește despre cititorul de amprentă digitală. Un cititor de amprentă Qualcomm 3D Sonic Max, care se pare că va fi mai rapid și va avea o suprafață mai mare. Și pe care deja l-au folosit unii producători în modelele lor de top.

Samsung Galaxy S23 Ultra și întreaga familie S23 va fi prezentată anul viitor, în ianuarie sau februarie. Mai este mult timp până atunci și sunt convins că vom mai avea multe informații despre aceste telefoane de top.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep