HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S23 Ultra, specificații tehnice complete

Samsung Galaxy S23 Ultra, specificații tehnice complete

Samsung Galaxy S23 Ultra

A fost o zi plină de leak-uri despre Samsung. Cel mai important este cel în care au fost furnizate toate detaliile tehnice despre adevăratul flagship al seriei, Samsung Galaxy S23 Ultra. Sursa, care pare una suficient de solidă, confirmă detalii pe care le știam din trecut.

Unul dintre acestea este legat de noul senzor foto principal de pe spate, un ISOCELL HP2 cu rezoluție de 200 MP. Se pare că restul de trei camere rămân la fel ca la predecesorul S22 Ultra, adică ultrawide-ul de 12 MP și cele două telephoto (unul de tip periscop) de 10 MP. Probabil că și camera selfie rămâne la fel.

Se păstrează și același acumulator de 5000 mAh cu încărcare de 45W.

Totuși, Samsung Galaxy S23 Ultra vine cu noul chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Inclusiv modelele din Europa. Sursa acestui leak este din Franța, iar telefonul este listat cu Snapdragon. Așa că adio Exynos la seria de flagship-uri Galaxy S!

Memoria RAM este de 8 GB sau de 12 GB, iar capacitatea internă de stocare merge de la 256 GB până la 1 TB.

Ecranul este un Dynamic AMOLED 2X cu diagonală de 6.8 inchi și rezoluție QHD+ (3088 x 1440 pixeli). Protecția este asigurată de Gorilla Glass Victus 2, un pas în față în comparație cu Victus+.

Samsung Galaxy S23 Ultra va rula un Android 13 cu OneUI 5.1 peste el.

Mai rămâne de văzut doar dacă prețul de plecare al telefonului va fi tot de 1250 euro, sau coreenii vor pretinde mai mult pe noul vârf de gamă. Zvonurile înclină spre a doua variantă. Vom afla pe 1 februarie detaliile comerciale. Se pare că gama de culori va include Black, Violet, Green și Cream.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep