HomeFeaturedFocusGalaxy Watch5 și Galaxy Watch5 Pro sunt noile ceasuri smart lansate astăzi

Galaxy Watch5 și Galaxy Watch5 Pro sunt noile ceasuri smart lansate astăzi

Alături de seria de pliabile Z Flip4 și Z Fold4 Samsung a prezentat astăzi noile ceasuri smart Galaxy Watch5.
Alături de seria de pliabile Z Flip4 și Z Fold4 Samsung a prezentat astăzi noile ceasuri smart Galaxy Watch5.

După cum ne așteptam, la Galaxy Unpacked Samsung a prezentat și noua gamă de ceasuri smart Galaxy Watch 5. Sunt două modele Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro, cu design mai rafinat și specificații tehnice crescute.

Datorită noilor funcții intuitive și avansate, mult mai puternice față de seriile anterioare, cele două produse vor permite utilizatorilor să își monitorizeze, stabilească și depășească obiceiurile de sănătate.

Modelul de bază, Galaxy Watch5 îmbunătățește funcțiile pe care se bazează consumatorii în fiecare zi, în timp ce Galaxy Watch5 Pro – cel mai nou model din gama Galaxy Watch – este cel mai durabil și cel mai avansat ceas Samsung creat vreodată.

Ne dedicăm misiunii de a oferi comunității Galaxy Watch instrumentele, datele și resursele necesare nu numai pentru a-și înțelege mai bine starea generală de sănătate, cât și pentru a avea un antrenor personal la încheietura mâinii, ghidându-i către o viață mai sănătoasă. Datorită senzorului revoluționar BioActive de la Samsung, reușim să le oferim utilizatorilor noștri accesul la un tablou complet asupra stării lor de sănătate”, declară Dr. TM Roh, președinte și șef al Mobile eXperience Business din cadrul Samsung Electronics.

Noile modele de ceasuri smart de la Samsung oferă o monitorizare aprofundată și informații practice, menite să le furnizeze utilizatorilor întocmai datele de care au nevoie în călătoria lor spre o viață mai sănătoasă. 

Începem cu Galaxy Watch5: este echipat cu senzorul BioActive, care reprezintă următoarea eră în ceea ce privește monitorizarea digitală a sănătății pentru că înglobează trei senzori puternici (de ritm cardiac optic, semnal cardiac electric și respectiv analiză a impedanței bioelectrice) pentru a oferi date complete despre:

  • ritmul cardiac,
  • nivelul de oxigen din sânge
  • nivelul de stres din organism. 

În plus, utilizatorii pot avea o imagine clară asupra sănătății inimii lor prin monitorizarea tensiunii arteriale și ECG – chiar de la încheietura mâinii. Să nu uităm că din 2020 Samsung și-a extins aceste capacități pe 63 de piețe, inclusiv România.

Pentru că are o suprafață de contact mai mare cu încheietura mâinii, Galaxy Watch5 urmărește acum valorile de sănătate cu o acuratețe și mai mare decât Galaxy Watch4. Avem un nou senzor de temperatură ce utilizează tehnologia infraroșu pentru citiri mai precise, chiar dacă temperatura din jur se modifică. Acest lucru deschide noi posibilități pentru dezvoltatori de a extinde funcțiile și aplicațiile de sănătate, pentru a oferi noi experiențe utilizatorilor.

Ca element de noutate, Sleep Coaching, este un program de o lună, ghidat și personalizat. În plus, utilizatorii pot dormi în siguranță știind că funcția îmbunătățită de detectare a căderii notifică un contact de urgență predefinit, în cazul în care aceștia cad accidental din pat.

În ceea ce privește autonomia, Galaxy Watch5 vine cu o baterie cu 13% mai mare și poate urmări opt ore de somn cu doar opt minute de încărcare, fiind cu 30% mai rapid decât Galaxy Watch4.

Pentru partea software, utilizatorii pot să își seteze melodia preferată pe Spotify, SoundCloud sau Deezer doar cu vocea folosind Asistentul Google, iar în curând vor putea folosi Google Maps direct de la încheietura mâinii, fără a fi necesară o conexiune la smartphone.

Modelul Galaxy Watch5 Pro arată mult mai bine și e mai rezistent. Este creat pentru cei care iubesc să petreacă timp în aer liber, de la drumeții la ciclism și nu numai, Watch5 Pro este pregătit pentru orice provocare datorită materialelor sale premium. Dispune de display Sapphire Crystal îmbunătățit care rezistă mai bine la orice uzură și o carcasă durabilă din titan ce îl protejează. Galaxy Watch5 Pro vine, de asemenea, cu o curea D-Buckle Sport, pentru extra durabilitate.

O altă diferență importantă față de modelul de bază Watch5 este că Watch5 Pro are cea mai mare baterie de pe un Galaxy Watch, fiind cu 60% mai mare decât cea de pe Galaxy Watch4, ceea ce înseamnă că ține pasul cu utilizatorii care vor să cucerească o nouă rută.

Pot, de asemenea, merge într-o drumeție și înregistra activitatea, pe care o pot împărtăși cu alți iubitori de trasee în aplicația Samsung Health, prin Route Workout. De asemenea, utilizatorii pot descărca trasee de drumeții și ciclism în timp ce se antrenează pentru următoarea cursă. Pe măsură ce merg în drumeții sau cu bicicleta, pot să fie atenți doar la drum, departe de hartă datorită indicațiilor intuitive pe care le vor primi la fiecare cotitură prin funcția Turn-by-Turn. Când sunt gata să se întoarcă acasă, Galaxy Watch5 Pro îi va duce cu ușurință până acolo cu funcția Track back, ceea ce se înseamnă că vor parcurge exact același traseu pe care au venit.

Preț și disponibilitate

Galaxy Watch5 și Galaxy Watch5 Pro sunt disponibile pentru precomandă începând cu 10 august, iar pe 26 august vor fi disponibile pentru achiziție. 

Galaxy Watch5 oferă un design modern și minimalist și specificații care vă ajută să obțineți mai mult în fiecare zi. Vine cu noi opțiuni neutre de culori pentru cele 2 variante, după cum urmează:

  • varianta de 44 mm disponibilă în Graphite, Sapphire și Silver
  • varianta de 40 mm disponibilă în Graphite, Pink Gold, Sliver, care se bucură și de o curea Bora Purple pe care o poți asorta perfect cu noul tău Galaxy Z Flip4.

Prețurile pentru Galaxy Watch5 și Watch5 Pro sunt 1599 LEI (1899 LEI varianta LTE), respectiv 2299 LEI (respectiv 2549 LEI, varianta LTE).

Detalii aveți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep