HomeFeaturedFocusOppo aduce pe piata ceasul Watch 3 cu cipset Qualcomm W5 Gen...

Oppo aduce pe piata ceasul Watch 3 cu cipset Qualcomm W5 Gen 1

Oppo a prezentat două noi ceasuri în generația Watch 3 ce folosesc cipset-ul Qualcomm W5 Gen 1.
Oppo a prezentat două noi ceasuri în generația Watch 3 ce folosesc cipset-ul Qualcomm W5 Gen 1.

După cum spuneam ieri, unul dintre marii copiatori Apple, adică Oppo, a lansat două ceasuri care par identice cu Apple Watch. Acestea sunt Oppo Watch 3 și Oppo Watch 3 Pro (Oppo s-a grăbit să vină cu conceptul Watch Pro înaintea Apple) și în teorie pot avea o autonomie de 15 zile și peste 100 de opțiuni de monitorizare a activității fizice.

Cele două modele folosesc cipset-ul Qualcomm W5 Gen 1, fiind primele modele care folosesc această nouă platformă wearable de la Qualcomm, ce promite viteză și autonomie.

Watch 3 Pro are o baterie de 550 mAh, în teorie suficientă pentru 5 zile de utilizare normală, iar cu modul power saving activ, durata poate fi dusă până la 15 zile. Modelul standard are o baterie de doar 400 mAh, adică undeva la 4 zile.

Plusul adus de aceste ceasuri este dat de încărcarea rapidă, adică 65 de minute pentru Watch 3 Pro, respectiv 60 de minute pentru Watch 3 – pe de altă parte Oppo spune că 10 minute de încărcare sunt suficiente pentru o zi de folosire.

Pe lângă Qualcomm W5 Gen 1, aceste două ceasuri smart mai folosesc și un co-processor Appolo 4 Plus care ajută la performanță și autonomie.

Display-ul este unul de 1.9 inci, curbat, LTPO cu Always-on pe Watch 3 Pro și 1.75 inci pe Watch 3, dar fără LTPO. Din câte înțeleg ambele modele au eSIM, ceea ce permite folosirea ceasurilor pentru apeluri și fără legarea la telefon.

Pentru moment ceasurile sunt disponibile doar în China la 311 USD varianta Pro și 237 cea normală. Niște prețuri perfecte pentru cei ce visează la Apple dar nu au bani de așa ceva și se mulțumesc cu clonele Android ce seamănă cu produsele Apple.

via aa

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep