HomeMobileAndroidGalaxy Z Flip4 e oficial: acestea sunt specificațiile tehnice și prețul de...

Galaxy Z Flip4 e oficial: acestea sunt specificațiile tehnice și prețul de vânzare

În cadrul evenimentului Galaxy Unpacked de astăzi Samsung a prezentat noua serie Galaxy Z Flip4.
În cadrul evenimentului Galaxy Unpacked de astăzi Samsung a prezentat noua serie Galaxy Z Flip4.

Astăzi am văzut prezentarea Galaxy Unpacked în care Samsung a prezentat noua serie de smartphone-uri pliabile Flip și Fold. Galaxy Z Flip4 vine cu o balama mai mică și schimbări importante la nivelul camerei foto și a software-ului.

“Dispozitivele pliabile Samsung Galaxy sunt construite în baza filozofiei noastre de deschidere spre noi experiențe și oferă noi posibilități și opțiuni complete de personalizare, atât la interior, cât și la exterior. Create în colaborare cu partenerii noștri cunoscuți la nivel global, noua serie de dispozitive pliabile oferă experiențe mobile de neegalat care răspund nevoilor celor mai dinamici utilizatori ai noștri. Ne concentrăm pe a ne consolida poziția de leader în industrie, tocmai de aceea suntem entuziasmați de creșterea acestui segment de telefoane pliabile. Am transformat cu succes această categorie dintr-un proiect revoluționar, într-o gamă de dispozitive convenționale de care se bucură milioane de oameni din întreaga lume.”, a declarat Dr. TM Roh, președinte și șef al diviziei Mobile eXperience, din cadrul Samsung Electronics. “

Nou Galaxy Z Flip4 vine cu un design compact ce asigură experiențe unice care nu sunt disponibile pe niciun alt smartphone. Ca element de noutate, cu el se pot filma videoclipuri hands-free sau capta selfie-uri de grup din diferite unghiuri prin plierea parțială ce activează funcția FlexCam – și ca fapt divers, parteneriatul dintre Samsung și Meta, face ca modul FlexCam să ofere imagini optimizate pentru cele mai populare platforme sociale, inclusiv Instagram, WhatsApp și Facebook.

Z Flip4 este conceput pentru a funcționa cu adevărat hands-free – pentru ca  utilizatorii să poată face mai multe lucruri, fără a deschide vreodată telefonul. Aceștia pot efectua apeluri, răspunde la mesaje, debloca mașina și chiar controla widget-ul SmartThings Scene, toate din ecranul extern.

Cu o cameră modernizată, echipată cu un senzor cu 65% mai luminos alimentat de platforma mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1, fotografiile și videoclipurile sunt mai clare și mai stabile – fie că este zi sau noapte. Bateria de 3700 mAh cu încărcare rapidă (încărcare la 50% în aproximativ 30 de minute) ar trebui să ofere o autonomie mai bună.

Un element definitoriu este noua balama mai subțire, pusă pe carcasa cu margini îndreptate și sticlă rezistentă pe spate și rame metalice lucioase. Utilizatorii pot personaliza complet Z Flip4 cu Galaxy Themes, disponibile atât pentru ecranul extern, cât și pentru ecranul principal, având opțiunea de a alege dintr-o varietate de fonturi, pictograme și modele, în funcție de stilul propriu. În plus, utilizatorii își pot crea propriul ecran extern, având la dispoziție noi modele de ceas și fundaluri în diferite formate, cum ar fi imagini, GIF-uri și chiar video-uri.

Specificații Galaxy Z Flip4
DisplayEcranul principal6.7-inci FHD+*
Dynamic AMOLED 2X 
Infinity Flex Display (2640 x 1080, 22:9)
120Hz rata de refresh adaptivă (1~120Hz)
* Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului principal al lui Galaxy Z Flip4 este de 6,7 inci în dreptunghi complet și de 6,6 inci ținând cont de colțurile rotunjite; Suprafața reală vizibilă este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și a orificiului camerei.
Ecran secundar1.9-inci Super AMOLED Display*
260 x 512
*Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului de acoperire al lui Galaxy Z Fold3 5G este de 6,2 inci într-un dreptunghi complet și 6,1″ reprezentând colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite.
Dimensiune & greutatePliat71.9 x 84.9 x 17.1mm (Balama) – 15.9mm (Pliere)
Depliat71.9 x 165.2 x 6.9mm
*Grosimea lui Galaxy Z Flip4 atunci când este desfășurat nu include cadrul ecranului principal.
Greutate187g
Camera Camera frontală10MP Camera selfie
F2.4, Pixel size: 1.22μm, FOV: 80˚
Camera duală12MP Ultra Wide Camera F2.2, Pixel size: 1.12μm, FOV: 123˚
12MP Wide-angle Camera
Dual Pixel AF, OIS, F1.8, Pixel size: 1.8μm, FOV: 83˚
AP4㎚ Procesor Octa-Core 
Memorie8GB RAM cu 512GB stocare internă
8GB RAM cu 256GB stocare internă
8GB RAM cu 128GB stocare internă

*Disponibilitatea poate varia în funcție de piață sau canal. Spațiul real de stocare poate varia în funcție de piață, model, dimensiunea fișierului și format.
Baterie3,700 mAh (tipic) baterie duală

*Valoare standard testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea standard este valoarea medie estimată având în vedere abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 3595 mAh. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de tiparele de utilizare și de alți factori.
ÎncărcareSuper Fast Charging* : Până la 50% încărcare în 30 minute cu adaaptor 25W** sau mai mare  Fast Wireless Charging 2.0***
Wireless PowerShare****

*Încărcare prin cablu compatibilă cu QC2.0 și AFC. Rezultatele testelor interne de laborator Samsung, efectuate cu un adaptor de călătorie de 25 W, în timp ce acesta are 0% din putere rămasă, cu toate serviciile, funcțiile și ecranul oprite. Viteza reală de încărcare poate varia în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și alți factori. **Adaptor de alimentare de 25 W vândut separat. Utilizați numai încărcătoare și cabluri aprobate de Samsung. *** Încărcare wireless compatibilă cu WPC **** Wireless PowerShare este limitat la smartphone-uri Samsung sau alte mărci cu încărcare wireless WPC Qi, precum seria Galaxy Z Fol4, Z Flip4, Galaxy S22, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, Galaxy S21, Galaxy Z Fold2, Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Galaxy Z Flip, Galaxy Note10, Note10+, Galaxy S10e, S10, S10+, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5 și wearables precum Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch și Galaxy Buds. Este posibil să nu funcționeze cu anumite accesorii, huse sau alte dispozitive de marcă. Poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul de rețea.
Rezistența la apăIPX8

* IPX8 se bazează pe condițiile de testare pentru scufundare până la 1,5 metri în apă dulce timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizarea pe plajă sau la piscină. Nu este rezistent la praf.
OSAndroid 12
One UI 4.1.1
Rețea și conectivitate5G*, LTE**, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth® v5.2

*Serviciile 5G sunt acceptate numai în locațiile compatibile cu rețeaua 5G. Necesită conexiune 5G optimă. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediu de utilizator.
** Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de țară și operator. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediu de utilizator.
SenzoriSenzor capacitiv de amprentă digitală (lateral), Accelerometru, Barometru, Senzor giroscop, Senzor geomagnetic, Senzor Hall, Senzor de proximitate, Senzor de lumină
SecuritateSamsung Knox, Samsung Knox Vault
Card SIMUn Nano SIM* si un eSIM**

* Cartela SIM vândută separat. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață și operator  ** Disponibilitatea eSIM poate varia în funcție de versiunea software, regiune și operator. Verificați cu operatorul dacă planul dvs. de rețea mobilă acceptă eSIM.
CuloriBora Purple, Graphite, Pink Gold, Blue

* Disponibilitatea poate varia în funcție de piață.

Galaxy Z Flip4 poate fi comandat de azi – detalii găsiți aici: www.samsung.com/ro/precomandagalaxy

Prețul său începe de la 5399 LEI iar livrările se fac din 26 august.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep