HomeFeaturedFocusMotorola Moto Tab G62 prezentata oficial

Motorola Moto Tab G62 prezentata oficial

Moto Tab G62

Segmentul tabletelor Android încă are potențial. Spun asta pentru că vedem apariții destul de frecvente de astfel de produse. Cea mai recentă este Moto Tab G62 de la Motorola, o tabletă de 10 inchi destul de interesantă din punctul de vedere al specificațiilor tehnice.

Este echipată cu un chipset Qualcomm Snapdragon 680. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare este de 64 GB, dar poate fi extinsă cu ajutorul slotului microSD cu încă până la 1 TB. Sistemul de operare este un Android 12 destul de curat.

Ecranul lui Moto Tab G62 este un IPS LCD de 10,6 inchi. Are o rezoluție de 2000 x 1200 pixeli. Atât frontal, cât și pe spate, avem camere foto cu senzor de 8 MP fiecare. Există patru difuzoare la bord, dar și un jack audio de 3,5 mm.

Bateria are o capacitate de 7700 mAh și se poate încărca cu până la20W (prin USB Type-C).

Tableta are și o versiune LTE pe lângă cea WiFi only.

Prețul de vânzare pentru Moto Tab G62 este de aproximativ 200 euro, respectiv 220 euro, în funcție de variante de conectivitate pentru care se optează. Deocamdată nu este foarte clar când o să o vedem și în Europa.

via Motorola

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep