HomeFeaturedFocusVivo V25 si V25 Pro debuteaza oficial

Vivo V25 si V25 Pro debuteaza oficial

Vivo V25
Vivo V25 Pro

Compania chineză a anunțat oficial cele două terminale Vivo V25, modelul standard și versiunea Pro. Ambele telefoane au ecrane AMOLED (care integrează și cititorul de amprentă digitală), chipset-uri MediaTek și senzor foto principal de 64 MP. În rest sunt destul de diferite. Pro-ul este fără îndoială vedeta acestei lansări, tocmai de aceea este telefonul care a primit mai multă atenție și a fost prezentat mai în detaliu.

Este echipat cu un chipset Dimensity 1300, care oferă și suport pentru rețelele 5G. Are două configurații de memorii (128 GB + 8 GB RAM și 256 GB + 12 GB RAM), dar nu are slot pentru microSD. Sistemul de operare este un Android 12 cu interfața Funtouch 12 peste el.

Ecranul lui Vivo V25 Pro este un AMOLED de 6,56 inchi, cu rată de refresh de 120 Hz, suport pentru HDR10+ și rezoluție fullHD+. Camera foto frontală are un senzor de 32 MP și este integrată într-un orificiu discret.

Vivo V25

Pe spate avem un sistem foto compus din trei camere, cu senzorul principal de 64 MP. Acesta este ajutat de un ultrawide de 12 MP și de o cameră dedicată macro de 2 MP. Autonomia este asigurată de un acumulator de 4830 mAh, care se încarcă rapid cu 66W.

Modelul standard este mai slăbuț din toate punctele de vedere, cu excepția camerei frontale, care are un senzor de 50 MP, dar este poziționată într-un notch.

Deocamdată nu au fost oferite și detalii comerciale despre Vivo V25 și V25 Pro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep