HomeFeaturedFocusVin schimbări majore la HBO Max și nu o să vă placă!

Vin schimbări majore la HBO Max și nu o să vă placă!

HBO Max va intra într-o perioadă de restructurări și schimbările vor fi drastice și nu pe placul utilizatorilor.
HBO Max va intra într-o perioadă de restructurări și schimbările vor fi drastice și nu pe placul utilizatorilor.

Varianta scurtă sună așa: noul șef al HBO Max (parte din Warner Media) a spus clar că el nu este fanul multor filme, emisiuni de acolo (agreează reality show-urile) și prin urmare din 2023 platforma se va schimba masiv.

Mai pe larg lucrurile arată așa: după scandalul de ieri legat de anularea filmului Batgirl (sau care o fi fost numele lui adevărat) a fost ședința acționarilor unde noul șef a spus că HBO Max se va schimba dramatic. Dacă vă aduceți aminte, la începutul pandemiei am văzut unificarea serviciilor HBO Now și HBO Go, pentru ca la începutul anului să vedem mizeria de aplicație HBO Max, care acum oferă destul de multe chestii faine, rival direct pentru Netflix și Disney+. Numai că odată cu apropierea de final a pandemiei, HBO Max la fel ca Netflix a pierdut din popularitate și abonați, motiv pentru care va fi restructurat din vara lui 2023.

Încă nu sunt publice toate detaliile, însă noul șef al Warner Bros Discovery CEO David Zaslav a anunțat că serviciile HBO Max și Discovery+ vor fi schimbate din vara lui 2023, cel mai probabil cu un singur canal.

Și pentru că Zaslav e mare fan Discovery+ și reality show e foarte posibil ca noul serviciu să fie mult mai apropiat de Discovery+ și mai mult ca sigur că din el vor dispărea o grămadă de filme și seriale care nu au legătură cu asta. Pe principiul mai bine dăm scandaluri și kkt-uri populației (tot ce înseamnă reality show) decât să facem ceva de calitate. Și pe urmă ne mirăm că scade numărul de abonați.

Pe de altă parte, e clar că prețul noului abonament nu o să mai fie același. Dacă acum e 4,99 EUR/lună în România, e foarte posibil să vorbim de un preț mai mare (poate nu dublu, dar pe acolo) începând din vara lui 2023.

Adică o să vină o chestie și mai scumpă și mai proastă. Singura parte bună este că măcar se schimbă mizeria de aplicație HBO Max.

via tv

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep