HomeFeaturedFocusOppo A57s lansat oficial

Oppo A57s lansat oficial

Oppo A57s

Oppo A57s își face apariția oficială. Ba chiar o face destul de aproape de noi. Telefonul este listat pe pagina din Croația a companiei chineze. Este un mid-range destul de interesant, care va poposi și în ofertele partenerilor de pe la noi. Asta dacă judecăm după comportamentul altor terminale din familia A. Vine împreună cu un model ceva mai slab, A57e, despre care vom vorbi pe scurt la finalul acestui material.

Mai atractivul A57s se bazează pe un chipset Helio G35 de la MediaTek. Din start se văd limitările sale, faptul că nu are ambiții prea mari la nivel de performanțe. Are o singură configurație de memorii, cu 4 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 64 GB. RAM-ul poate fi extins virtual cu încă 4 GB, iar pentru memoria internă există slot dedicat microSD care poate adăuga până la 1 TB.

Sistemul de operare rulat este un Android 12 cu interfața ColorOS 12.1.

Oppo A57s are un display LCD cu diagonală de 6,56 inchi. Rezoluția este doar HD+, rata de refresh este standard, iar designul ales implică prezența unui notch în formă de picătură. Camera foto frontală are un senzor de 8 MP. Pe spate se găsește un senzor principal de 50 MP și unul monocrom de 2 MP. Atât!

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh și se încarcă cu 33W. Telefonul are NFC și vine cu o certificare IP54. Cititorul de amprentă este poziționat lateral.

Așa cum spuneam, Oppo A57s este deja listat în Croația, dar fără un preț de vânzare.

Modelul A57e este identic cu fratele său mai puternic. Are însă un senzor principal de doar 13 MP și îi lipsește suportul pentru NFC. Sunt singurele două diferențe notabile.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep