HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A04s isi face aparitia in Europa

Samsung Galaxy A04s isi face aparitia in Europa

Samsung Galaxy A04s

Compania coreeană a listat destul de discret acest nou entry-level, direct în Europa (deocamdată mai în nord de noi). Samsung Galaxy A04s este un terminal care cu siguranță se va bucura de suficientă popularitate în ofertele operatorilor de telefonie mobilă. Un low-budget care încearcă să ofere destul de multe pentru prețul pretins. Un preț care nu este deloc mare.

Dispozitivul se bazează pe un chipset proprietar Exynos 850 (4G/LTE). O soluție ceva mai puternică decât cea a generației anterioare. Tocmai pentru a se plia pe o plajă cât mai largă de bugete, terminalul poate avea memorie RAM de 3 GB sau de 4 GB și capacitate internă de stocare de 32 GB, 64 GB și chiar 128 GB. Oricum, aceasta din urmă nu reprezintă o problemă majoră, la bord avem și un slot pentru card microSD.

Sistemul de operare rulat este un Android 12 cu interfața OneUI 4.1 peste el.

Ecranul lui Samsung Galaxy A04s este același IPS LCD cu diagonală de 6,5 inchi și rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9) ca și cel de pe generația anterioară (Galaxy A03s). Însă acum avem o rată de refresh de 90 Hz. Un pas în față în comparație cu standardul de 60 Hz.

În partea de sus avem un notch în formă de picătură, pentru o cameră foto destul de modestă, echipată cu un senzor de 5 MP. Pe spate avem trei camere foto, integrate direct în carcasa telefonului. Nu mai este vizibil un modul foto distinct. Senzorul principal are 50 MP și este ajutat de alte două camere de câte 2 MP fiecare. Una pentru detalii de adâncime și una dedicată excluisv fotografiilor de tip macro.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh, fără o viteză de încărcare spectaculoasă. Telefonul are jack audio de 3,5 mm.

Samsung Galaxy A04s vine în patru variante de culoare și deocamdată este listat în toate țările scandinave, însă disponibil doar pentru precomandă (fără preț listat).

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep