HomeMobileAndroidSony Xperia 5 IV se lanseaza azi: aici puteți urmări live evenimentul

Sony Xperia 5 IV se lanseaza azi: aici puteți urmări live evenimentul

Deși nu se află fizic la IFA, Sony a decis să țină un eveniment de prezentare pentru Sony Xperia 5 IV, ce poate fi urmărit aici.
Deși nu se află fizic la IFA, Sony a decis să țină un eveniment de prezentare pentru Sony Xperia 5 IV, ce poate fi urmărit aici.

Sony continuă să lanseze smartphone-uri, fiind singurul brand non chinezesc care poate concura cu Samsung în zona de Android. Chiar dacă nu se află la evenimentul IFA (da, se pare că se mai ține și că sunt ceva oameni care au decis să se ducă acolo), are totuși un eveniment de lansare, transmis live pe YouTube.

Dacă vă tentează, evenimentul începe la ora 10:00 a României (deci în aproximativ 30 de minute) și îl puteți vedea aici:

Cu toate că nu avem foarte multe leak-uri legate de Sony Xperia 5 IV, bănuim că Xperia 5 IV va fi similar cu varianta Xperia 1 (așa cum s-a întâmplat până acum) și va folosi platforma Snapdragon 8 Gen 1 și un display de 6.1 inci.

Legat de camerele foto, e posibil să nu urmeze configurația lui Xperia 1 IV, însă din detaliile prezente acum în trailer-ul de pe YouTube, trebuie să ne așteptăm la noutăți interesante.

Și legat de dimensiune: foarte posibil să fie un format 21:9 și dimensiuni similare cu modelul Xperia 5 III.

Vedem imediat!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep