HomeFeaturedFocusSony Xperia 5 IV vine pe 1 septembrie

Sony Xperia 5 IV vine pe 1 septembrie

Sony Xperia 5 IV

Compania japoneză a confirmat oficial data de apariție a noului ei flagship. Sony Xperia 5 IV va fi prezentat oficial pe 1 septembrie. La distanță de doar câteva zile de momentul prezent. Fanii nu mai au mult de așteptat.

Evenimentul va putea fi urmărit online, în direct, pe canalul de YouTube Sony Xperia.

Se cunosc și câteva detalii tehnice despre noul telefon. Cel mai importan dintre ele vorbește despre prezența chipset-ului Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm. Cea mai puternică opțiune a momentului pentru un telefon Android și singura opțiune pentru un flagship cu pretenții.

Ecranul lui Sony Xperia 5 IV va fi un panel OLED cu diagonală de 6 inchi. Nu este chiar un compact, dar este destul de aproape de această noțiune. Dacă se alege și aspectul 21:9 pentru ecran, va fi un telefon mic, ușor de ținut în mână, dar totuși puternic. Care va avea clar publicul lui.

Noul flagship va păstra sistemul de camere de la generația anterioară. Adică vom avea aceleași trei camere foto cu senzori de 12 MP fiecare.

Mai știm și că acumulatorul terminalului va oferi suport pentru încărcarera wireless.

Compania japoneză si-a asociat imaginea cu cea a cântăreței Cat Burns, care a realizat un videoclip pentru una dintre piesele ei folosind noul flagship. Video ce va fi arătat probabil în momentul lansării. Până atunci însă, aveți invitația la lansarea online a telefonului, pe care o veți putea urmări live pe același canal YouTube.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep