HomeFeaturedFocusNou update de securitate pentru Galaxy S22 Ultra

Nou update de securitate pentru Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra

Samsung a furnizat un nou update de securitate pentru Galaxy S22 Ultra (și probabil pentru toate modelele din serie). În mod oarecum ciudat, acesta păstrează nivelul de securitate tot la 1 august, la fel ca precedentul.

Ba mai mult, descrierile sunt absolut identice, nimic nu pare schimbat. Cu toate acestea, noul update este de două ori mai mare decât cel de la începutul lunii. Acum dimensiunea lui se apropie de 1 GB.

Chiar și în această situație oarecum neobișnuită, este de recomandat să se instaleze și acest nou udate pentru Galaxy S22 Ultra. Poate că au fost eliminate niște amenințări noi din punct de vedere al securității dispozitivului.

Menționez că notificarea a venit pe un dispozitiv achiziționat prin Vodafone România. Dacă nu primiți automat aceste notificări, puteți căuta manual (Settings/Software Update) disponibilitatea lor pe oricare dintre telefoanele din seria de vârf a companiei coreene.

Samsung a anunțat zilele acestea că va oferi un update cu îmbunătățiri majore pe zona de fotografie pentru toată seria Galaxy S22. Un un mod Hyperlapse inclusiv cu zoom optic 3x, cu funcții mai bune de citit coduri QR, plus optimizări pe majoritatea modurilor de fotografiere.

Însă nu cred că este acesta, deși dimensiunea așa indică. Cred că dacă ar fi adus modificările din zona de camere foto, oamenii de PR ai companiei nu ar fi ratat ocazia să se mândrească cu acest lucru.

Oricum, repet sfatul de la fiecare astfel de material: nu lăsați aceste update-uri neinstalate! Securitatea dispozitivului dumneavoastră și a informațiilor stocate pe el sunt foarte importante!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep