HomeCloud & MobilityProgramul de fidelizare Microsoft Rewards e disponibil si in Romania

Programul de fidelizare Microsoft Rewards e disponibil si in Romania

Microsoft Rewards, programul de fidelizare prin care utilizatorii ce folosesc Edge și Bing primesc beneficii e acum disponibil și în România.
Microsoft Rewards, programul de fidelizare prin care utilizatorii ce folosesc Edge și Bing primesc beneficii e acum disponibil și în România.

Începând de săptămâna asta programul de fidelizare Microsoft Rewards e disponibil și în România iar utilizatorii care folosesc browser-ul Edge și motorul de căutare Bing câștigă puncte ce apoi pot fi folosite în Microsoft Store.

Până acum Microsoft Rewards a fost disponibil într-un număr limitat de țări, de săptămâna asta e extins la 40 de țări din Europa și Japonia. Cele 40 de noi țări sunt Albania, Andorra, Armenia, Austria, Azerbaidjan, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Kazahstan, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia de Nord, Malta, Republica Moldova, Monaco, Muntenegru, Polonia, Portugalia, România, Republica San Marino, Serbia, Republica Slovacia, Slovenia, Vatican, Elveția, Turcia, Ucraina, Belgia, Irlanda, Japonia, Olanda, Norvegia și Suedia.

În fiecare dintre aceste piețe, punctele obținute de utilizatori pot fi preschimbate în diferite recompense, precum carduri cadou. Ca alternativă, utilizatorii au posibilitatea de a dona punctele Microsoft Rewards către organizații non-profit. Pe viitor, compania își propune să extindă acest program în cât mai multe țări, pentru a îmbunătăți experiența resimtiță de către clienții săi.

Cum se activează?

Tot ce aveți de făcut pentru a putea intra în program este să vă activați un cont Microsoft Live ID (dacă nu aveți unul, îl obțineți de aici). Apoi instalați și folosiți browser-ul Edge (de poate descărca de aici, dacă nu îl aveți încă) și vă conectați cu contul Microsoft creat, iar pentru căutări vă folosiți de bing.com.

Ulterior, pentru a fi eligibili e nevoie să vă înscrieți la https://rewards.microsoft.com. Fiecare căutare pe internet, accesând Bing, va fi echivalată cu 3 puncte, în limita numărului de puncte pe care un utilizator îl poate acumula, pe zi.

În ce se pot preschimba punctele Microsoft Rewards în acest moment – bine, eu am doar 450 de puncte.

Ca fapt divers, pe bing.com există în fiecare zi câte o poză nouă pe care o puteți descărca și folosi pe post de wallpaper.

Microsoft Rewards este un program de loialitate, care permite utilizatorilor să câștige puncte ori de câte ori folosesc motorul de căutare Bing. Microsoft Rewards prezintă un avantaj pentru întregul ecosistem de consumatori de soluții și servicii Microsoft și poate înlesni accesul acestora la produsele din Microsoft Store, Xbox, Edge și multe altele.

Eu cred că merită să încercați să vedeți ce iese – dacă sunteți perseverenți aveți șanse să strângeți puncte suficiente cu care să vă luați chestii pe care altfel nu ați da banii.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep