HomeFeaturedFocusAsus ROG Phone 6D si 6D Ultimate anuntate oficial

Asus ROG Phone 6D si 6D Ultimate anuntate oficial

ROG Phone 6D

După o perioadă destul de lungă de teasing, compania taiwaneză a prezentat oficial modelele ROG Phone 6D și 6D Ultimate. Acestea sunt variantele motorizate de MediaTek pentru ROG Phone 6 și 6 Pro, lansate în luna iulie a acestui an. Care s-au bazat (și încă se bazează pe un chipset Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm.

Cele două noi apariții mizează pe chipset-ul Dimensity 9000+ de la MediaTek. Un chipset ce promite performanțe peste rivalul mult mai popular de la Qualcomm. Testele benchmark vor arăta cred că cel mai bine care este de fapt realitatea.

Combinațiile de memorii urcă până la 16 GB de RAM și 256 GB memorie internă pentru Asus ROG Phone 6D, respectiv 16 GB de RAM și stocare internă de 512 GB pentru 6D Ultimate.

Acesta din urmă are și un feature mai puțin obișnuit așa zisul AeroActive Portal pe partea din spate. Un mic hinge motorizat care oferă acces direct la componentele interne, atunci când este conectat accesoriul numit AeroActive Cooler 6, pentru o răcire mult mai eficientă.

Restul specificațiilor tehnice (ecran, camere foto, acumulator) rămâne neschimbat. Noile telefoane vin într-o singură versiune de culoare, numită Space Grey.

Prețul pentru Asus ROG Phone 6D, valabil pentru Marea Britanie, pornește de la 799 lire. Asta în timp ce ROG Phone 6D Ultimate (care vine cu un AeroActive Cooler 6 inclus în pachet) are un preț de pornire de 1199 lire.

via GSM Arena   

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep