HomeMobileAndroidCam așa ar putea să arate Samsung Galaxy S23 Plus

Cam așa ar putea să arate Samsung Galaxy S23 Plus

Conform unor randări pe baza schițelor lui Galaxy S23 Plus putem să ne facem o idee despre cum va arăta următorul flagship Samsung.
Conform unor randări pe baza schițelor lui Galaxy S23 Plus putem să ne facem o idee despre cum va arăta următorul flagship Samsung.

Pentru că saga iPhone 14 s-a terminat, interesul se mută către Samsung și avem o primă imagine cu viitorul flagship. Sursa este @onleaks, unul dintre oamenii care au dat informații solide de-a lungul timpului.

Putem vedea că S23 Plus e diferit de seria Galaxy S22, cu un aspect mai subțire și ceva mai elegant – în primul rând vedem noua organizare a camerelor foto. Este o reîntoarcere la sistemul tradițional, fără o denivelare semnificativă. Galaxy S23 Plus ar avea o dimensiune de 157.7 x 76.1 x 7.6 mm, puțin mai mare decât Galaxy S22 Plus (157.4 x 75.8 x 7.6 mm).

Mai departe, display-ul o să fie unul de 6.6 inci, cu gaură pentru camera selfie și margini foarte subțiri. Încărcarea se face prin USB Type-C, pus în partea de jos.

Ceea ce toată lumea aștepta pare că se întâmplă: Samsung pare că se adaptează trend-ului dat de Apple și Galaxy S23 Plus va folosi eSIM, pentru că din imagini nu vedem că ar avea slot pentru nanoSIM. E posibil totuși să fie doar o scăpare în această randare, deși nu cred, dat fiind nivelul de importanță al detaliului.

Sunt sigur că pe măsură ce ne vom apropia de data de lansare pentru seria Galaxy S23 o să avem și mai multe detalii despre acest produs și ne vom lămuri și legat de eSIM.

Este foarte posibil și ca viitoarele flagship-uri Samsung să folosească platforma Qualcomm Snapdragon, dar nu e clar dacă vor avea doar astfel de modele sau strategia va continua cu două variante.

Deocamdată informațiile sunt puține, suficient cât să ne facem o idee vizavi de acest produs.

via xda

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep