HomeMobileAndroidVideo: Pixel 7 pro, direct de la Google

Video: Pixel 7 pro, direct de la Google

Înainte de lansarea oficială de pe 6 octombrie, Google ne mai oferă niște detalii despre Pixel 7 pro.
Înainte de lansarea oficială de pe 6 octombrie, Google ne mai oferă niște detalii despre Pixel 7 pro.

Până la evenimentul oficial de lansare pentru seria Google Pixel 7 Pro avem ocazia să vedem noi detalii despre acest smartphone, pe canalul oficial de YouTube al Google. Mai exact, ne sunt oferite detalii clare despre design-ul lui Pixel 7 Pro, în speranța că utilizatorii își vor muta atenția de la iPhone 14 Pro.

Filmul ne arată smartphone-ul din toate unghiurile și ne lasă să vedem toate detaliile asociate celor trei variante de culoare – Obsidian (un fel de negru), Snow (alb) și Hazel (varianta care nu e nici albă nici neagră).

Google ne dă și detaliile astea pe lângă cele oferite (neoficial) printr-un leak detaliat ”scăpat” zilele trecute. Specificațiile hardware includ variante cu 12GB RAM și 128/256 GB pentru stocare, folosind platforma Tensor G2.

Sistemul foto e format din trei camere, cea principală cu un senzor de 50 MP, cea ultrawide cu unul de 12 MP și cea telefoto cu unul de 48 MP care va folosi tehnologia Samsung GM1. Camera selfie are 11 MP, cu senzor Samsung 3J1 care aduce și autofocus.

Despre display știm că ar putea să fie similar cu cel folosit anul trecut pe Pixel 6 Pro, adică unul de 6.7 inci LTPO OLED cu rezoluție QHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Bateria ar trebui să fie una de 5000 mAh cu suport de încărcare rapidă la 30W, prin cablu și standard wireless.

Doar privind specificațiile și aspectul, Pixel 7 Pro nu pare un smartphone care să rupă piața, mai ales acum când iPhone 14 Pro face legea. Trebuie să vedem și cum se va comporta în realitate și care este utilitatea pe care o aduce.

via gsma

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep