HomeFeaturedFocusNoul proiector portabil ViewSonic M1 Pro lansat oficial

Noul proiector portabil ViewSonic M1 Pro lansat oficial

ViewSonic M1 Pro

Compania americană a lansat oficial noul model de proiector portabil ViewSonic M1 Pro. Un produs care se pretează atât spațiilor închise, apartamentelor în special, cât și proiecțiilor de film în natură. Din acest punct de vedere este ajutat și de acumulatorul încorporat.

Este un produs de dimensiuni reduse, care cântărește mai puțin de un kilogram. Are o rezoluție nativă de 1280 x 720 pixeli și poate proiectape suprafețe aflate la distanțe de până la 3.5 metri. La distanță de 1 metru de ecran/perete, diagonala proiecției este de 42 inchi. Poate astfel înlocui un monitor sau un televizor mare pentru prezentări, fiind o soluție mult mai portabilă. Asta dincolo de notele de eleganță pe care le aduce o astfel de prezentare.

Suportul WiFi integrat permite conectarea dispozitivelor inteligente (care se pot conecta și prin USB Type-C). Noul ViewSonic M1 Pro are și o capacitate internă de stocare de 16 GB, astfel încât anumite forme de conținut pot fi redate fără să fie nevoie de un dispozitiv atașat.

Acumulatorul de 12.000 mAh asigură aproximativ 90 de minute de redare de conținut video.

Mai merită evidențiate sistemul de sunet realizat în colaborare cu Harman Kardon și standul inteligent care oferă nenumărate posibilități de utilizare/proiectare. Practic îi oferă o libertate de 360 grade.

Mai multe detalii despre produs găsiți în link-ul sursă. Deocamdată nu au fost făcute publice detalii comerciale pentru noul ViewSonic M1 Pro.

via ViewSonic

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep