HomeFeaturedFocusHonor X40 isi face aparitia oficiala

Honor X40 isi face aparitia oficiala

Honor X40

Honor X40 este cel mai nou telefon lanst de compania chineză desprinsă din Huawei. Un mid-range 5G destul de atractiv, cu aspect elegant și preț de vânzare destul de mic. Cel puțin pe piața natală, acolo unde devine disponibil imediat după lansare.

Dispozitvul se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 695. Vine cu nu mai puțin de patru combinații posibile de memorii: 6 GB RAM +128 GB, 8 GB RAM + 128 GB, 8 GB RAM + 256GB și 12 GB RAM + 256 GB. Nu există slot pentru card de memorie, așa că opțiunea trebuie aleasă cu atenție.

Sistemul de operare este un Android 12 cu interfața Magic UI 6.1 peste el. Varianta globală va avea și serviciile Google Mobile preinstalate.

Ecranul lui Honor X40 este un OLED de 6,67 inchi. Are o rezoluție de 2400 x 1080 pixeli, o rată de refresh de 120 Hz și marginile laterale curbate. Plus o luminozitate de top de 800 niți. Un orificiu poziționat central ascunde o cameră foto frontală cu senzor de 8 MP.

Pe spate se găsește un sistem dual camera, integrat într-un inel destul de mare. Senzorul principal are o rezoluție de 50 MP. Este ajutat de un senzor dedicat fotografiilor macro, cu rezoluție de 2 MP.

Terminalul vine în trei versiuni de culoare, la prețuri care încep de la aproximativ 210 dolari. HonorX40 ar trebui să devină disponibil și la nivel global undeva în viitorul apropiat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep