HomeFeaturedFocusMotorola a prezentat oficial modelul Moto E22

Motorola a prezentat oficial modelul Moto E22

Moto E22
Moto E22

Cei de la Motorola au anunțat oficial modelul Moto E22, un entry-level cu un preț de vânzare destul de atractiv. În același timp a fost anunțat și E22i. Cele două telefoane sunt identice din punct de vedere hardware. Singurul aspect care le diferențiază este sistemul de operare. E22 rulează un Android 12 cu interfața MyUX peste el, iar E22i rulează un Android 12 Go Edition. În rest sunt similare.

Ambele sunt construite în jurul unui chipset MediaTek Helio G37 (conectivitatea este limitată la 4G), au 4 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4020 mAh.

Ecranul lui Moto E22 și Moto E22i este un IPS LCD cu diagonala de 6,5 inchi, rezoluție HD+ și rată de refresh de 90 Hz. Camera foto frontală este echipată cu un senzor de 5 MP.

Moto E22i

Pe spate se găsește un sistem foto dual-camera care nu pare capabil să impresioneze. Senzorul principal de 16 MP este ajutat de unul pentru detalii de adâncime cu rezoluție de 2 MP. Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral. Ambele telefoane au jack audio de 3.5 mm și funcție Radio FM.

Moto E22 vine în două variante de culoare, Astro Black și Crystal Blue. Are un preț de vânzare de 140 euro. Evident, valabil în Europa, unde va deveni disponibil în viitorul apropiat. E22i va fi cu 10 euro mai ieftin.

via Motorola

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep