HomeFeaturedFocusOppo K10X lansat oficial

Oppo K10X lansat oficial

Oppo K10X

A fost o zi aglomerată în lansări de telefoane mid-range 5G. Printre aparițiile zilei se numără și modelul Oppo K10X. Un terminal din această categorie din ce în ce mai populară, care își face apariția oficială în țara natală, dar care s-ar putea bucura de disponibilitate globală.

Dispozitivul se bazează pe același chipset Qualcomm Snapdragon 695, tot mai popular în ultima perioadă. Un chipset care aduce suportul pentru rețelele 5G. Sunt disponibile două combinații de memorii. Una ceva mai accesibilă, cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB. Și una ceva mai atractivă, cu 8 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB.

Există și un slot microSD, unul de tip hibrid.

Sistemul de operare rulat este un Android 12 cu interfața proprietară Oppo peste el.

Ecranul lui Oppo K10X este un IPS LCD cu diagonala de 6.59 inchi. Un panel cu rezoluție fullHD+ (2412 x 1080 pixeli, aspect 20:9) și rată de refresh de 120 Hz. Care are în partea stângă un orificiu discret ce găzduiește o cameră frontală cu senzor de 16 MP.

Pe partea din spate se află un sistem foto de trei camere. Senzorul principal de 64 MP face treabă ajutat de unul pentru detalii de adâncime, cu rezoluție de 8 MP. Cea de-a treia cameră este una dedicată macro, cu senzor de 2 MP.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se poate încărca cu până la 67W. Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Oppo K10X va fi pus în vânzare săptămâna viitoare, în China, la prețuri care pornesc de la aproximativ 215 dolari și ajung până la aproximativ 285 dolari.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep