HomeFeaturedFocusHuawei confirma ca Nova 10 si Nova 10 Pro vin in Europa

Huawei confirma ca Nova 10 si Nova 10 Pro vin in Europa

Nova 10

Huawei Nova 10 si Nova 10 Pro au fost prezentate oficial si lansate pe piața domestică din China cu aproape două luni în urmă. La acel moment s-a precizat că deocamdată vor fi disponibile doar acolo. Acum vine o confirmare din partea companiei chineze cum că cele două modele mid-range vor fi disponibile și în Europa. Nu este foarte clar când, formularea este destul de vagă și precizează doar că în lunile următoare.

Au fost însă specificate prețurile recomandate de companie pentru cele două dispozitive. Astfel, Nova 10 va costa 500 euro, iar modelul Nova 10 Pro va avea un preț de 730 euro. O diferență destul de mare având în vedere că deosebirile dintre cele două modele nu sunt chiar atât de consistente.

Ambele telefoane vin într-o singură combinație de memorii, cu 8 GB de RAM și 256 GB capacitate internă de stocare. Și ambele se bazează pe un chipset Snapdragon 778G de la Qualcomm, care în China a fost blocat la 4G/LTE. De văzut dacă această restricție se va păstra și pentru Europa. Pentru că în ceea ce privește serviciile Google Mobile preinstalate, este destul de clar că acestea vor lipsi și în Europa.

Nova 10 are un display OLED de 6,67 inchi și un acumulator de 4000 mAh care se încarcă cu 66W. Pro-ul este ceva mai mare, are un ecran de 6,78 inchi, tot OLED și tot cu rată de refresh de 120 Hz. Are un acumulator mai mare (4500 mAh) și mai rapid (încărcare de 100W). Plus o cameră frontală în plus, un senzor suplimentar de 8 MP pe lângă cel principal de 60 MP pe care îl au ambele terminale.

Camerele de pe spate și restul detaliilor tehnice sunt la fel.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep