HomeFeaturedFocusMicrosoft a decis sa renunte la SwiftKey pentru iOS

Microsoft a decis sa renunte la SwiftKey pentru iOS

Microsoft a decis să renunțe la tastatura virtuală SwiftKey pentru iOS, din motive pe care încă nu le-a comunicat. E o veste foarte proastă pentru acei utilizatori de iOS (aici mă includ și pe mine) care foloseau această tastatură, net superioară celei implicite din iOS.

După ce că în ultimul an SwiftKey nu a mai primit niciun update pe iOS, de luna viitoare (mai exact din 5 octombrie) aplicația va dispărea din AppStore – cei ce o au deja instalată vor putea să o folosească până când își schimbă telefonul sau sunt nevoiți să facă un factory reset.

Varianta de Android va continua să existe și să primească update-uri – chestie care are o explicație clară: Microsoft are un smartphone cu Android cu care vrea să se asigure că are o prezență minimală în zona aceasta. Decizia e totuși dubioasă dacă ne gândim că unul dintre motivele pentru care SwiftKey a fost cumpărată de către Microsoft este fix faptul că avea o prezență solidă pe iOS. Asta înseamnă că prioritățile s-au schimbat și ceva negocieri cu Apple nu au dus la rezultatul scontat.

Așa că dacă vă numărați printre cei ce foloseau SwiftKey e momentul să decideți dacă mai rămâneți cu aplicația asta sau căutați altceva – în cel de-al doilea caz, dacă aveți sugestii de soluții bune, le ascult.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep