HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Samsung Galaxy S23 Ultra

FOTO: cum arata Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra

Am văzut nu mai departe de ieri fotografii cu Galaxy S23 și S23+. Rămăsese o urmă de mister asupra vârfului absolut al acestei game, modelul Samsung Galaxy S23 Ultra. Nu mai este cazul. Aceeași sursă publică, la doar o zi distanță, fotografii generate pe calculator cu viitorul flagship al producătorului coreean.

Spre deosebire de frații mai mici, care se aliniază ca design cu vârful de gamă actual, Galaxy S22 Ultra, mai ales în zona modulului foto, aici avem mult mai puține diferențe la nivel vizual. În fapt, la o primă vedere cel puțin, telefonul pare identic cu generația anterioară (cea de top din momentul actual).

Sunt totuși, ne spune sursa acestor imagini, mici diferențe între actualul flagship și viitorul Samsung Galaxy S23 Ultra. Diferențe pe care încearcă să le explice fotografia de mai jos.

În rest, lucrurile stau cam la fel. Inclusiv dimensiunea ecranului se va păstra neschimbată.

Iar dimensiunile finite ale terminalului vor fi de 163.4 x 78.1 x 8.8 mm. Foarte foarte puțin mai înalt și mai lat decât generația S22 Ultra.

Sursa care a publicat imaginile din acest material a mai înaintat o informație interesantă. Se pare că Samsung Galaxy S23 Ultra (și de altfel toată seria S23) va fi anunțată puțin mai devreme decât a fost seria S22 anul acesta. Oricum, până atunci va mai curge multă cerneală pe marginea acestui subiect.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep