HomeFeaturedFocusVivo X Fold+ a fost anuntat oficial

Vivo X Fold+ a fost anuntat oficial

Vivo X Fold+

La aproximativ jumătate de an de la apariția lui X Fold, compania chineză vine cu o variantă mai puternică și ușor actualizată și din punct de vedere fizic. Vivo X Fold+ nu reprezintă un upgrade major, dar este totuși un foldable de top, care reprezintă un concurent serios pentru Fold-ul celor de la Samsung. Cel puțin pe piețele pe care cele două telefoane se intersectează. Din păcate (pentru utilizatorul final), aceste piețe sunt pentru moment destul de puține.

Practic, principala deosebire dintre cele două telefoane, la nivel de specificații hardware, este prezența noului chipset Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Schimbarea de chipset (varianta veche avea un Snapdragon 8 Gen 1) a venit la pachet și cu o creștere a capacității acumulatorului, până la 4730 mAh (de la 4600 mAh). Inginerii chinezi promit o creștere a autonomiei dispozitivului cu până la două ore în timpul urmăririi de conținut video. Viteza de încărcare a crescut și ea la 80W (de la 66W).

Vivo X Fold+ vine și cu o nou versiune de culoare, numită Huaxia Red. Un roșu ceva mai închis, cu spatele din piele ecologică. Se păstrează și opțiunile anterioare de culoare.

Restul specificațiilor rămâne neschimbat. Avem același ecran mare de 8.03 inchi (LTPO AMOLED, rată de refresh 120 Hz, HDR10+, rezoluție 2160 x 1916 pixeli, aspect 4:3.5) care se pliază în interiorul telefonului atunci când acesta este închis. Și același ecran extern de 6.53 inchi (AMOLED, rată de refresh 120 Hz, rezoluție 2520 x 1080 pixeli, aspect 21:9).

Dar și același sistem foto realizat în colaborare cu Zeiss și compus din patru camere. Senzorul principal are o rezoluție de 50 MP. Este ajutat de un ultrawide de 48 MP, un telephoto de 12 MP (zoom optic 2x) și un telephoto de tip periscop de 8 MP (zoom optic 5x).

Din nefericire, Vivo X Fold+ este disponibil doar în China, la prețuri care încep de la aproximativ 1400 dolari. Nu a fost detaliată o eventuală disponibilitate globală.

via GSM Arena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep