HomeFeaturedFocusOnePlus 11 Pro, poze si cateva informatii tehnice

OnePlus 11 Pro, poze si cateva informatii tehnice

OnePlus 11 Pro

OnePlus 11 Pro este viitorul flagship al companiei chineze și, cel mai probabil, va fi anunțat oficial undeva în cursul lunii decembrie. Nu prea pare să mai aibă multe secrete de ordin tehnic pentru acel moment al apariției oficiale, din moment ce se cunosc destul de multe din trăsăturile sale. Și cum informația vine dintr-o sursă cu un istoric suficient de bun (@OnLeaks), cred că nu are rost să ne îndoim de corectitudinea ei.

Telefonul se va baza pe noul chipset high-end al celor de la Qualcomm, modelul Snapdragon 8 Gen 2. Încă nu a fost prezentat, dar compania americană are un eveniment planificat pentru luna noiembrie a acestui an. Configurația de top va avea 16 GB de RAM și o memorie internă de 256 GB. Iar cea mai ieftină versiune va avea 8 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 128 GB.

Sistemul de operare de pe OnePlus 11 Pro va fi un Android 13.

Ecranul terminalului va fi un AMOLED cu diagonală de 6,7 inchi, rezoluție QHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Va fi prevăzut cu un orificiu discret pentru camera foto frontală de 16 MP și va integra sub el și cititorul de amprentă digitală.

Sistemul foto de pe spate, realizat în colaborare cu Hasselblad, are un senzor principal de 50 MP. Acesta va fi ajutat de un ultrawide de 58 MP și de un telephoto cu senzor de 32 MP (zoom optic 2x).

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se va încărca cu până la 100W.

Alte detalii nu se cunosc pentru moment, dar cred că v-ați convins deja că OnePlus 11 Pro va fi un adevărat flagship.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep