HomeFeaturedFocusVIDEO: cum functioneaza LG Rolable

VIDEO: cum functioneaza LG Rolable

LG Rolable

LG Rolable ar fi avut toate șansele să fie telefonul anului trecut. Un proiect inedit care ar fi făcut un pas mare în față în comparație cu telefoanele cu ecran pliabil care astăzi reprezintă punctul maxim în care s-a ajuns cu inovația în materie de construcție și design în industria de smartphone.

Din păcate proiectul inedit al companiei coreene nu a mai fost dezvoltat până la capăt, victimă a deciziei celor de la LG de a ieși de pe piața de telefoane mobile. Doar câteva unități funcționale, cu rol de prototipuri pentru testare, au ajus în mâinile unor angajați de-ai companiei și au început să circule libere la diferite persoane interesate.

O astfel de unitate de LG Rolable a ajuns la un vlogger cunoscut în Asia. Care a realizat un material video de tip hands-on cu terminalul cu ecran care se rulează. Vedem astfel pe viu cum ar fi funcționat acest dispozitiv. Trebuie să mărturisesc că îmi place mult de tot ceea ce văd.

Telefonul are un nucleu hardware demn de un flagship al anului trecut, cu un chipset Qualcomm Snapdragon 888, o memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB.

Ecranul telefonului are o diagonală de 6.8 inchi. Restul este rulat pe spatele telefonului și poate fi folosit pentru încadrarea selfie-urilor, care se realizează tot cu camerele principale. Atunci când se deschide, ecranul devine unul de 7.4 inchi (aspect 3:2), cât o tabletă mică.

Materialul video cu LG Rolable de mai sus este grăitor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep