HomeFeaturedFocusRazer Edge 5G, consola de gaming portabila Android

Razer Edge 5G, consola de gaming portabila Android

Razer Edge 5G

Piața consolelor de gaming portabile (handheld) pare să fie din ce în ce mai atractivă, astfel că noi jucători își fac apariția aici. Am văzut că cei de la Logitech au intrat recent pe acestă nișă, știm că există intenții din partea Qualcomm sau Verizon, iată că și Razer speculează momentul de hype. Razer Edge 5G este numele noului lor produs, care va fi prezentat în cadrul RazerCon, pe 15 octombrie. Un mic preview pentru această consolă handheld a avut loc în cadrul Mobile World Congress Las Vegas.

Așa cum numele lasă să se înțeleagă, noua consolă portabilă va oferi suport pentru conectivitatea 5G. O premieră pe segmentul acesta de produse.

Razer Edge 5G se va baza pe un chipset Snapdragon G3X Gen 1 de la Qualcomm, capabil să ruleze titluri și atunci când consola este offline. Fiind gândită să ruleze pe o platforma Android, se presupune că va putea rula titlurile din Google Play Store fără probleme.

Din punct de vedere hardware, va avea un display OLED cu diagonală de 6.65 inchi și rezoluție fullHD+, cu rată de refresh de 120 Hz. Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 6000 mAh, iar sistemul activ de răcire va asigura o rulare eficientă și va păstra și bateria la temperaturi optime în timpul încărcării.

Va exista și o cameră web (1080p) integrată pentru streaming în timpul partidelor de gaming, dar și un output USB Type-C pentru a emite semnal 4K către un televizor sau monitor. Dar și către headset-uri de AR sau VR.

Mai multe detalii nu se cunosc pentru moment despre Razer Edge 5G, dar partea bună este că în două săptămâni vom avea parte de o lansare oficială.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

  1. Eu înca visez să îmi cumpar un Razer Edge Pro
    Poate o să reusesc la un moment dat
    Daca nu o sa imi iau un Steam deck sau ce o sa mai apara pe viitor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep