HomeFeaturedFocusOppo Reno9, noi informații tehnice

Oppo Reno9, noi informații tehnice

Oppo Reno9

Seria de terminale Oppo Reno9 nu mai este chiar atât de departe. Cel mai probabil o vom vedea lansată în luna noiembrie a acestui an. Așa că nu este de mirare că încep să iasă la iveală detalii tehnice despre telefoanele din componența acestei familii.

Una dintre informațiile legate de această familie de telefoane se referă la chipset-urile pe care le va folosi. Sursa este Digital Chat Station, cu un istoric destul de bun, așa că putem să considerăm detaliile ca fiind reale. Se pare că telefoanele din seria Oppo Reno9 vor utiliza chipset-uri Snapdragon 7 Gen 1 de la Qualcomm și Dimensity 800 de la MediaTek. În funcție de model și de piața căruia îi sunt destinate terminalele. O situație pe care am văzut-o și la generația anterioară.

Un alt detaliu interesant este legat de faptul că telefoanele Reno9 vor adopta standardul de încărcare UFCS (Universal Fast Charging Specification). Un standard de încărcare unificat pe care încearcă să îl impună autoritățile competente din și în China. Și care momentan este limitat la 40W. La acest standard au aderat, cel puțin la nivel declarativ și alte companii chineze precum Huawei, Vivo sau Xiaomi. Plus altele mai puțin cunoscute.

Revenind la seria Oppo Reno9, se pare că telefoanele din această familie vor avea o capacitate a acumulatorului de 4500 mAh.

Alte informații nu se cunosc pentru moment, dar am senzația destul de persistentă că vom mai reveni asupra acestui subiect.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep