HomeFeaturedFocusVIDEO: unboxing de Redmi Pad

VIDEO: unboxing de Redmi Pad

Redmi Pad

Xiaomi va lansa pe 4 octombrie prima sa tabletă Android sub brandul Redmi. Produsul se va numi simplu Redmi Pad și va fi disponibil inclusiv în țările europene în care compania chineză este prezentă oficial. Implicit, asta înseamnă că și utilizatorii din România care vor dori această tabletă vor putea să o acceseze.

Se vehiculează chiar și un preț de vânzare pentru Europa, care se va învârti în jurul valorii de 250 euro. Un preț relativ corect pentru ceea ce are de oferit din punct de vedere hardware acest produs.

Adică un nucleu hardware bazat pe un chipset MediaTek Helio G99, cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB.

Ecranul lui Redmi Pad va avea o diagonală de 10.61 inchi. Este un panel IPS LCD cu rezoluție de 2000 x 1200 pixeli (aspect 10:6) și rată de refresh de 90 Hz.

Atât în față, cât și în spate, tableta are câte o cameră foto cu senzor de 8 MP.

Acumulatorul are o capacitate de 8000 mAh și suportă o viteză de încărcare de 18W.

Cred că dacă Redmi Pad vine și cu vreo două accesorii dedicate, are o șansă frumușică să facă o figură frumoasă inclusiv în Europa. Aceste detalii le vom afla însă în momentul anunțului oficial de săptămâna viitoare. Până atunci însă, vă las cu un material video de tip unboxing care tocmai a apărut pe Internet.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep