HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: trei huse de protecție pentru Samsung Galaxy Z Flip4

RECOMANDARE: trei huse de protecție pentru Samsung Galaxy Z Flip4

MobileDirect

Am testat o perioadă destul de lungă de timp modelul Flip4 de la Samsung. Aveți aici un review destul de detaliat pentru acest foldable. Telefonul se pliază și acest lucru, pe lângă beneficii, lasă și o impresie de fragilitate. Impresie pe care o putem elimina cu ajutorul unei huse de protecție. În mod evident, am cerut aceste huse de la partenerii noștri de la MobileDirect.  

Toate husele prezentate sunt compuse din două piese, astfel că zona balamalei este lăsată să funcționeze fără inconveniente. Și încă o scurtă paranteză, în oferta celor de la MobileDirect găsiți și huse originale Samsung pentru cele două telefoane foldable din generația nouă.

Prima husă este o husă Drop-Proof Transparent de la CUBZ. Lasă la vedere culoarea telefonului și vine cu ranforsări suplimentare în zona colțurilor. Protejează astfel și ecranul în cazul în care telefonul este așezat cu ecranul în jos.

Ceva mai fină, mai subțirică și mai elegantă este husa Genuine Leather Red de la CUBZ. Este realizată dintr-o combinație de plastic și piele naturală și se potrivește cu un dispozitiv elegant.

Preferata mea este o husă Hybrid Hard Acrylic Purple tot de la CUBZ. Este realizată dintr-un material transparent, dar are accente care se potrivesc cu culoarea telefonului. Tocmai de aceea o prefer, pentru că se potrivește foarte bine, la nivel vizual, cu dispozitivul.

Are îngroșări suplimentare în zona colțurilor, tocmai pentru a proteja mai bine zonele sensibile.

Desigur că în oferta MobileDirect găsiți și alte opțiuni de culoare și alte modele de huse de protecție pentru Samsung Galaxy Z Flip4. Dar și pentru alte modele de smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep