HomeMobileAndroidSchimbări în Google Photos: Memories mai interesant plus un editor de colaje

Schimbări în Google Photos: Memories mai interesant plus un editor de colaje

Google a introdus niște schimbări în serviciul Photos, despre care știți că nu e doar o soluție de stocare în cloud ci și un instrument de organizare a pozelor pe Android și iOS. Sunt două locuri unde vedem schimbări: memories și editorul de colaje.

Când Memories a fost introdus a oferit utilizatorilor posibilitatea de a revedea poze făcute în anii precedenți, fix în ziua respectivă (sau în jurul ei).

Odată cu noul update din Photos utilizatorii vor vedea în Memories și bucăți din materialele video, nu doar poze. Evident, e necesar ca respectivele filme să existe în Photos. Iar pentru poze există un efect subtil de mărire a imaginii, suficient cât să dea o aură interesantă.

Nu e ceva spectaculos, dar e un pas înainte. Urmează Google Cinematic Memories unde bucățile de film vor fi acompaniate de coloană sonoră – rămâne de văzut ce fel de muzică :), chestie care o să fie disponibilă luna viitoare.

Peste cele două elemente deja amintite o să mai vedeți și că prin albumele de poze încep să apară elemente grafice datorită noii funcții numite Styles.

Styles, noua funcție din Photos.

Styles are rolul de a readuce experiența vechilor albume de fotografii, ornate de oameni după cum îi lasă imaginația. Și ar trebui să putem să partajăm cu prietenii și familia colajele Memories animate – pentru început doar utilizatorii Android vor avea asta.

Și pentru cine are timp, Photos beneficiază de un editor de colaje pe care îl puteți folosi să creați propriile albume.

via Google

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep