HomeFeaturedFocusApple lanseaza de urgenta un patch iOS 16: 16.0.2

Apple lanseaza de urgenta un patch iOS 16: 16.0.2

Update-ul iOS 16.0.2 a fost lansat aseară și repară câteva din principalele probleme, în special cele detectate pe modelele iPhone 14!
Update-ul iOS 16.0.2 a fost lansat aseară și repară câteva din principalele probleme, în special cele detectate pe modelele iPhone 14!

Aseară a ieșit patch-ul iOS 16.0.2 (mai repede decât mă așteptam) care vine să repare principalele probleme asociate noilor modele iPhone 14 și câteva din bug-urile ce afectează celelalte modele. Vorbim aici de problema de autorizare pentru copy and paste, cea de vibrație pentru camera foto de pe iPhone 14, elementele ce blochează copierea datelor pe un iPhone 14 de pe alt model.

Patch-ul iOS 16.0.2 era așteptat abia la începutul săptămânii viitoare, însă Apple a decis să îl dea mai repede semn că sunt multe aparate afectate.

Pachetul este unul micuț – doar 278 MB – și poate să fie instalat rapid, chiar și de pe o conexiune mobilă. Eu l-am pus azi dimineață pe iPhone 12 și imediat după instalare am descoperit că widget-ul Calendar și cel Photos (ambele ale Google) iau o veșnicie până se actualizează, imediat după deblocarea telefonului. Nu îmi dau încă seama dacă este doar o coincidență sau e ceva mai mult acolo.

O să mai studiez problema și revin cu detalii.

Între timp vă sfătuiesc să aplicați și acest update dacă ați trecut deja la iOS 16. Altfel, mai stați puțin că sigur o să mai apară și alte probleme.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep