HomeFeaturedFocusHuawei Mate 50 Pro lansat pe piata locala

Huawei Mate 50 Pro lansat pe piata locala

Huawei Mate 50 Pro

Huawei Mate 50 Pro, vârful actual de gamă al companiei, a fost prezentat și publicului din România. Telefonul are câteva argumente în favoarea sa, dar și câteva minusuri care pot reprezenta piedici în calea succesului.

Este construit în jurul unui chipset de top Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, dar conectivitatea sa este limitată la 4G. Are un display OLED cu diagonală de 6.74 inchi (rezoluție 2616 x 1212 pixeli, rată de refresh 120 Hz), dar protecția nu este asigurată de o sticlă Gorilla Glass, ci de una proprietară Kunlun Glass.

Telefonul vine cu un sistem foto promițător, compus din trei camere foto, cu un senzor principal de 50 MP cu deschidere variabilă și tehnologie proprietară XMAGE. Acesta este ajutat de un telephoto de tip periscop de 64 MP și de un ultrawide de 13 MP. Însă nu mai avem colaborarea (și branding-ul implicit) Leica.

Vedem astfel că Huawei Mate 50 Pro sună extrem de promițător, însă vine și cu destul de multe “dar”-uri sau “însă”-uri. Contabilizate, nu prea fac casă bună cu prețul destul de mare pretins pentru terminal.

Varianta cu 8 GB de RAM și memorie internă de 256 GB are un preț de 1299 euro. Cea care duce memoria internă de la 512 GB (și vine cu spatele special Leather Orange), costă 1399 euro. În România va fi disponibil începând cu 13 octombrie.

Sper totuși ca testele detaliate realizate cu terminalul și mai ales abilitățile foto să demonstreze că Huawei este încă în top și face telefoane high-end care să nu înșele așteptările fanilor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep