HomeFeaturedFocusRecomandare huse pentru Samsung Galaxy Z Fold4 5G

Recomandare huse pentru Samsung Galaxy Z Fold4 5G

Câteva huse interesante pentru Samsung Galaxy Z Fold4 5G.
Câteva huse interesante pentru Samsung Galaxy Z Fold4 5G.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri ale momentului și dacă sunteți posesorul unuia ar fi bine să vă gândiți serios să îl protejați cu o husă, chiar dacă construcția lui este una foarte solidă. Până la urmă mai bine preveniți eventualele probleme decât să încercați să le reparați.

Am ales trei dintre modele de huse pentru Galaxy Z Fold4 5G din oferta partenerului nostru MobileDirect pe care le-am testat.

Încep cu un model Litchi Skin Genuine Leather Red de la CUBZ care beneficiază de o margine cauciucată, ieșită peste nivelul carcasei, pentru a proteja și display-ul.

Folosește un material din piele ecologică și îmbracă bine telefonul – pentru că vorbim de un model pliabil, zona de la balama rămâne neacoperită.

Îmi place cum se simte în mână și pentru faptul că folosește margini cauciucate pentru protecția marginilor.

A doua husă pe care vreau să vi-o prezint este una transparentă, din material plastic cu nuanță verde. Face parte din seria Hybrid Hard Acrylic de la CUBZ și după cum se poate vedea, are la rândul ei margini care ies peste nivelul carcasei, protejând și display-ul. Și nu mărește semnificativ grosimea aparatului.

Husa îmbracă și butoanele pentru a putea proteja eficient și aceste părți ale telefonului. Această husă e o alegere bună pentru aceia dintre voi care doresc să păstreze la vedere trasăturile carcasei lui Galaxy Z Fold4 5G și în același timp să aibă o variantă pentru protecție.

Și am lăsat la final un model mai interesant: Cubz Ring Holder Kickstand Case Purple. Această cacasă combină materialul plastic (la exterior) cu un gel TPU pentru interior, care ajută la fixarea telefonului.

Pe lângă funcția de protecție această carcasă oferă și posibilitatea de a folosi lejer smartphone-ul cu o singură mână, datorită inelului de prindere. Este o husă ideală pentru aceia dintre voi care sunt amatori de selfie-uri. Și dacă e nevoie, inelul de pe spate poate fi desfăcut, având rol de suport pentru a sprijini aparatul pe masă/birou.

Ar mai fi de spus că această husă protejează și sistemul de camere foto.

Nu în ultimul rând vreau să vă spun că toate husele pentru Samsung Galaxy Z Fold4 5G se montează prin glisare pe fiecare parte a smartphone-ului. Nu e neapărat cea mai bună soluție de prindere la care s-a gândit Samsung, dar e una care permite folosirea unei huse și ar fi bine să utilizați una.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep