HomeFeaturedFocusAvem detalii noi despre Pixel Watch: baterie extrem de mica si pret

Avem detalii noi despre Pixel Watch: baterie extrem de mica si pret

Zilele acestea suntem inundați cu detalii despre ceasul smart Google Pixel Watch, ce va fi prezentat pe 6 octombrie.
Zilele acestea suntem inundați cu detalii despre ceasul smart Google Pixel Watch, ce va fi prezentat pe 6 octombrie.

Ca de obicei, înainte de lansările Google, avem parte de o avalanșă de ˝scăpate˝pe net din care aflăm cam tot ceea ce e important. După cum probabil știți, pe 6 octombrie Google o să lanseze oficial ceasul Pixel Watch, primul wearable din seria Pixel. Câteva detalii despre el ne-au fost oferite chiar de Google la conferința Google I/O din vară, însă fără prețuri și specificații hardware – doar că asta s-a rezolvat în ultimele zile, așa cum spuneam.

Cel mai nou pachet de informații vine de la un ofertant de servicii de telefonie din Taiwan, care a pus pe site câteva detalii despre Pixel Watch.

Putem vedea că Pixel Watch este complet integrat cu Google Assistant, că se poate lega cu căști wireless (sau cel puțin cu Pixel Buds), poate fi folosit pentru găsirea telefonului etc. Chiar și pentru controlul aparatelor integrate în Google Home, Pixel Watch va fi o soluție bună.

Ceasul e protejat cu Google Glass și după cum știam, are un ecran rotund, puțin curbat.

Pixel Watch.

Datorită faptului că Fitbit e acum în curtea Google, Pixel Watch beneficiază de toate chestiile importante asociate brățărilor de fitness Fitbit – adică poate monitoriza somnul, bătăile inimii, activitatea fizică etc. În timp ce puteți asculta muzică și primi apeluri via Bluetooth sau printr-un abonament GSM.

Specificațiile dau o diagonală de 1.18 inci pentru display, faptul că e rezistent la apă (până la 50m). Bateria are o capacitate de 300 mAh, cu încărcare wireless, doar că autonomia e doar de maxim 24 de ore …

Pentru stocare are 32GB RAM și memorie internă de 1.5 GB – 2GB.

Iar prețul său – că până la urma asta e cel mai important va pleca de 349 USD (plus taxe) pentru modelul cu WiFi și ajunge la 399 USD (plus taxe) pentru cel cu conexiune GSM.

Având în vedere aceste noi elemente, ce părere aveți de Pixel Watch? Eu nu consider că merită să dați banii pe așa ceva – dacă vreți ceva similar, alegeți Samsung Watch 5, care arată și mai bine și are o autonomie dublă.

via pa

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep