HomeFeaturedFocusColegii de la connect incep o emisiune tech la TVR1: ˝Doza de...

Colegii de la connect incep o emisiune tech la TVR1: ˝Doza de IT˝

Începând de sâmbătă la TVR va fi difuzată emisiunea ˝Doza de IT˝ realizată împreună cu connect.
Începând de sâmbătă la TVR1 va fi difuzată emisiunea ˝Doza de IT˝ realizată împreună cu connect.

Vreau să vă semnalez faptul că începând de sâmbătă o să puteți urmări pe TVR1 o nouă emisiune tech, numită ˝Doza de IT˝, care pentru prima dată în mai bine de 10 ani va avea un conținut făcut de oameni care știu ce înseamnă tehnologia și nu de habarniști. ˝Doza de IT˝este realizată în colaborare cu revista connect și se va difuza săptămânal, sâmbăta, începând cu ora 12. După cum probabil intuiți, va trata noutățile din zona tech, de la smartphone-uri până la laptop-uri, wearable și chestii legate de internet.

De ce e asta o noutate? Pentru că revista connect (și aici aș pune accentul pe Iulian Machi, unul dintre producători) este singura publicație tech care a mai rămas în picioare în ultimii 20 de ani, iar asta înseamnă mult!

Am intrat în linie dreapta cu cea mai nouă emisiune de tehnologie care va intra în grila de programe TV. Ne bucură deschiderea și colaborarea cu cea mai consacrată televiziune din România, TVR 1, și ne propunem să aducem în prim plan cele mai noi informații din IT&C așa cum i-am obișnuit deja pe cititorii noștri din print sau online. După 20 de ani de apariții neîntrupte, connect are acum o acoperire 360 pe toate mediile de comunicare, iar cu Doza de IT vrem să ținem la curent publicul de TV cu cele mai proaspete informații din tehnologie, cele mai noi dispozitive, dar să și oferim câteva tips & tricks pentru utilizarea inteligentă a dispozitivelor smart care ne-au acaparat viața”, a declarat Iulian Machi, coordonator al trustului de presă care editează revista connect, dar și co-producător al emisiunii.

Prezentatorul emisiunii ˝Doza de IT˝este Claudiu Râpan, actual redactor-șef al revistei connect România. El are la activ sute de review-uri ale celor mai populare gadget-uri, smartphone-uri, telefoane sau laptopuri și a moderat timp de doi ani emisiunea pentru pasionatii de tehnologie, la Adevărul Live.

„Mă bucur că putem aduce mai aproape de publicul larg subiectele cele mai importante din lumea tehnologiei, dar și recenzii, comparații și idei despre tot ce înseamnă acest univers plin de lucruri interesante de care ne lovim cu toții, mereu, în viața de zi cu zi. Îmi doresc ca Doza de IT să devină un produs care să fie urmărit de către toate generațiile pasionate de tech, indiferent de categoria de vârstă la care se încadrează”, a declarat Claudiu Râpan, prezentatorul Dozei de IT.

În prima ediție a emisiunii suntem invitați să aflăm detalii despre iPhone 14, lucru cât se poate de firesc :).

Premisele emisiunii sunt bune: oameni care știu tehnologie, au ocazia să o prezinte. Exact așa cum am pornit și noi colaborarea CHIP cu TVR în urmă cu mai bine de 10 ani. Rămâne să vedem cum evoluează.

Baftă Iulian & connect!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep