HomeFeaturedFocusVivo X90 va avea chipset Dimensity 9200

Vivo X90 va avea chipset Dimensity 9200

Vivo X90
Vivo X80 Pro

Este cel mai recent zvon despre viitorul smartphone Vivo X90 pe care îl pregătește producătorul chinez. Și care își va face apariția oficială în luna decembrie. În fapt, va fi o serie de dispozitive care va fi prezentată, nu doar o singură apariție.

Despre modelul X90 Pro a circulat deja un zvon conform căruia se va baza pe chipset-ul de top de la Qualcomm, modelul Snapdragon 8 Gen 2. Acum avem detalii și depre versiunea standard, care se pare că va opta pentru vârful de gamă de la MediaTek. Adică modelul Dimensity 9200, care încă nu a fost prezentat oficial. Dar care și-a făcut o apariție impresionantă în AnTuTu Benchmark, acolo unde a reușit un scor de peste 1.2 milioane de puncte.

Tot despre Vivo X90 știm că va avea un acumulator care va suporta încărcarea rapidă de 120W. Capacitatea acumulatorului se pare că va fi de 4700 mAh.

În ceea ce privește ecranul, informațiile indică o rezoluție 1220p, care mai este numită și 1.5K. Și că va fi primul model standard din seria X a companiei chineze care va veni cu o certificare IP. O caracteristă ce aparținea doar telefoanelor Pro.

Toate informațiile despre Vivo X90 au circulat doar la nivel de zvon. Însă provin de la o sursă cu un istoric destul de bun, Digital Chat Station.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep