HomeFeaturedFocusApple lansează încă un update de iOS (16.0.3) ca să mai repare...

Apple lansează încă un update de iOS (16.0.3) ca să mai repare din bug-urile ce afectează iPhone 14

În seara asta Apple a lansat un nou update de iOS – 16.03 – care are ca scop principal repararea câtorva probleme majore ce afectează utilizatorii noilor modele iPhone 14. Mai exact iOS 16.03 rezolvă o problemă care bloca afișarea în timp real a notificărilor pe iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.

Tot în acest pachet apare și soluția pentru nivelul scăzut al microfonului atunci când utilizatorii iPhone 14 (toate modelele) aveau o convorbire prin Apple CarPlay – chestie care a stat nerezolvată aproape o lună.

Văd că mai e reparată și o altă problemă legată de aplicația Camera care bloca lansarea ei sau o făcea să răspundă greu la comenzi atunci când erau schimbate modurile de fotografiere.

Și dacă Apple tot a dat încă un update care nu a fost planificat, vine să repare și o problemă care afecta clientul Mail, ducând la blocarea aplicației atunci când detecta un mail care conținea niște informații speciale.

Și probabil că prin spate mai sunt și alte mici ajustări. Eu l-am descărcat deja și l-am pus pe două aparate, pare că merge binișor.

Mi se pare hilar (dar deja asta e specific Apple) să văd că nu e în stare să își testeze noile produse, dat fiind că majoritatea problemelor reparate cu iOS 16.0.3 sunt specifice generației iPhone 14. Ca să fiu mai plastic, Apple nu dă doi bani pe fanii care au sărit să cumpere noile modele, din contră, le ia banii și îi și folosește pe post de cobai, lăsându-i să descopere singuri problemele funcționale.

Și ăsta e doar începutul: 3 update-uri consecutive în primele trei săptămâni de la lansare. Apple e încă departe de recordul de 7 patch-uri consecutive înregistrat cu marele eșec iOS 13. Timp mai e, să nu ne grăbim.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep