HomeCloud & MobilityDatorită AI-ului, Steve Jobs poate da un interviu lui Joe Rogan

Datorită AI-ului, Steve Jobs poate da un interviu lui Joe Rogan

Steve Jobs, așa cum e văzut de AI-ul Hotpot’s AI Art Maker dacă ar fi să dea un interviu, acum. Mai jos puteți asculta toată discuția.
Steve Jobs, așa cum e văzut de AI-ul Hotpot’s AI Art Maker dacă ar fi să dea un interviu, acum. Mai jos puteți asculta toată discuția.

De-a lungul ultimilor ani am văzut destul de multe inițiative în care entuziaștii au folosit tehnologiile AI pentru a readuce la viață potrete ale unor oameni dispăruți. Acum vedem o chestie nouă: cum s-ar descurca Steve Jobs dacă ar fi să fie intervievat acum de Joe Rogan?

Răspunsul vine de la o echipă de entuziaști care au folosit Generative Pre-trained Transformer 3, aka GPT-3 pentru a parcurge o colecție vastă de înregistrări cu vocea lui Steve Jobs și cea a lui Joe Rogan, pentru ca la final să folosească rezultatul într-un interviu fictiv.

Chestia asta vine în preajma aniversării a 11 ani de la moartea lui Steve Jobs (pe 5 octombrie 2011, din cauza cancerului pancreatic) și ne permite să ne amintim într-un mod plăcut de marele Jobs. Mai ales că AI-ul a fost antrenat cu toate prezentările lui Jobs, ceea ce face ca vocea din interviu să pară autentică, mai puțin partea în care râde.

Dar partea faină este că aproape tot din ceea ce spune în interviu nu are nicio treabă cu ce ar fi făcut/gândit Steve Jobs – este o discuție despre misticism, LSD, Google, inovație ș.a.m.d.

Interviul e mai jos:

Ce părere aveți?

via CoM

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep