HomeFeaturedFocusMotorola lanseaza Moto G72 in Romania

Motorola lanseaza Moto G72 in Romania

Moto G72

Moto G72, cel mai recent mid-range al celor de la Motorola ajunge și în România. Va fi disponibil în rețeaua Altex, în oferta Digi, dar și la eMAG.ro. Terminalul are un preț de 260 euro în anumite piețe europene. Chiar 280 de euro în Germania. În România prețul recomandat este de 1499 lei, puțin peste media europeana.

Telefonul pare să fie destinat celor care consumă conținut multimedia. Are un display pOLED de 6.6 inchi cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz, care oferă suport pentru HDR10+. Difuzoarele suportă Dolby Atmos, la fel și sunetul care iese prin jack-ul de 3.5 mm.

Un alt argument al lui Moto G72 ar putea fi sistemul foto guvernat de un senzor de 108 MP. Nici autonomia nu ar trebui să fie o problemă. Mai mult, acumulatorul de 5000 mAh oferă suport pentru încărcarea de 33W. Iar încărcătorul aferent, împreună cu o husă de protecție din silicon transparent, se găsește în cutia standard.

Nucleul hardware este compus dintr-un chipset MediaTek Helio G99. Memoria RAM poate fi de 6 GB sau de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Există un slot pentru card microSD, unul de tip hibrid.

Una peste alta, Motorola face din Moto G72 un mid-range decent. Poate vom avea ocazia unei analize mai detaliate în cadrul unui review.  

1 COMENTARIU

  1. Mi-am luat și eu de curând un motorola g72 din magazinul Altex din Bistrița, am ajuns seara vu el acasă, l-am folosit 3-4 ore, l-am lăsat sa se încarce, sa își facă actualizările și l-am oprit, l-am pus în cutia lui, cu gândul ca până îmi iau folie pentru protecția display-ului nu îl iau la muncă. A doua seara după o zi de munca când am vrut sa îl pornesc nu a mai pornit, la nici 24 de ore de la achiziționarea lui. Mi se pare foarte penibila situația. Acuma a fost trimis în service de la cei de la magazinul Altex și aștept o asa zisa expertiza. Mi se pare penibila aceasta procedura, eu cred ca este destul de evident ca nu din cauza mea nu a mai pornit dispozitivul ci din cauza unei eroare de producție. Sper sa o scot la capăt într-un mod onorabil, dar cred ca o sa înclin spre restituirea banilor, nu mai am încredere în bradul motorola după genul asta de întâmplare. Probabil a fost unica și ultima mea experienta cu un telefon motorola.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep