HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Samsung Galaxy A14

FOTO: cum arata Samsung Galaxy A14

Samsung Galaxy A14

Spuneam ceva mai devreme că încep să se arate telefoanele noii generații a seriei mid-range Galaxy A de la Samsung. Asta vorbind despre Galaxy A54. Iată că acum apar niște fotografii generate pe calculator cu viitorul Samsung Galaxy A14. Alt telefon foarte popular din această familie, care s-a vândut foarte bine în ofertele operatorilor.

Ce vedem în aceste imagini nu diferă foarte puternic de generația anterioară, cea existentă pe piață în prezent. Dar sunt totuși anumite elemente distinctive. Primul dintre ele, cu impact vizual destul de puternic, este trecerea de la un notch în formă de picătură, la unul în forma literei U.

Sursele vorbesc despre un display LCD cu diagonală de 6.8 inchi și rezoluție fullHD+.

Panel-ul LCD înseamnă și plasarea cititorului de amprentă digitală în lateralul lui Samsung Galaxy A14, integrat în butonul de pornire.

Telefonul va avea dimensiuni de 167.7 x 78.7 x 9.3 milimetri, ceea ce îl face puțin mai gros decât predecesorii săi. Unii speră ca acest plus de grosime să însemne și un plus la capacitatea bateriei. Rămâne de văzut.

Pe spate sunt vizibile trei camere foto, dispuse puțin diferit față de cele de pe telefoanele Galaxy A13.

Și ajungem astfel la un alt punct sensibil. A13 a avut versiuni 4G și 5G (diferite și din punct de vedere fizic). Ba a avut chiar două variante 4G. Sunt foarte curios dacă se va repeta acest scenariu și cu Samsung Galaxy A14, sau acesta va veni într-o singură variantă de echipare, cel mai probabil 5G.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep