HomeFeaturedFocusPrimele informații despre Samsung Galaxy A54

Primele informații despre Samsung Galaxy A54

Samsung Galaxy A54

Populara serie de mid-range-uri a companiei coreene pregătește noua generație. Încep să iasă la iveală primele informații tehnice legate de Samsung Galaxy A54. Un telefon pe care ar trebui să îl vedem prezentat oficical undeva la începutul anului viitor, dacă este să ne uităm la calendarul practicat de obicei de Samsung.

Nu sunt multe detalii, dar este un început destul de bun. Informația vine de la GalaxyClub, o sursă cu un istoric destul de bun atunci când vine vorba despre produsele companiei coreene. Și ne spune că telefonul va avea un senzor foto principal cu rezoluție de 50 MP.

Deși la prima vedere poate părea un downgrade în comparație cu generațiile anterioare, care au avut un senzor principal de 64 MP, în realitate Samsung Galaxy A54 va avea un senzor foto mai bun și de generație mai nouă. Nu vă lăsați păcăliți, numărul de megapixeli tot mai mare nu asigură implicit și o calitate mai bună a fotografiilor realizate. Ne-au arătat-o chiar marii producători, care nu vin cu camere cu rezoluții mari pe vârfurile lor de gamă. Nu mai departe de ieri am văzut că iPhone 14 Pro a reușit un scor foarte bun în testele DxOMark, cu un senzor principal de 48 MP.

Deocamdată nu știm alte informații despre Galaxy A54, dar mai este destul timp până la apariția acestui model. Sunt sigur că ne vom mai întoarce asupra acestui subiect.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep