HomeFeaturedFocusHonor X40 GT a fost anuntat oficial

Honor X40 GT a fost anuntat oficial

Honor X40 GT

Deși își face debutul în China (așa cum era normal) și deși nu a fost detaliată disponibilitatea sa globală, vestea bună este că Honor X40 GT va fi disponibil la nivel internațional. Informația a fost confirmată de surse oficiale. Însă nu este foarte clar dacă va ajunge și în Europa. Eu zic că sunt șanse destul de mari să se întâmple acest lucru.

Telefonul arată destul de bine din punctul de vedere al specificațiilor tehnice și poate fi cu ușurință considerat un premium mid-range. Este construit în jurul chipset-ului Snapdragon 888, vârful de gamă al celor de la Qualcomm de acum un an și jumătate. Memoria RAM este de 8 GB sau de 12 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 256 GB. Nu există slot pentru card microSD.

Ecranul lui Honor X40 GT este un IPS LCD cu diagonală de 6.81 inchi și rezoluție fullHD+. Impresionează rata de refresh de 144 Hz. Asociată cu sistemul multistrat de răcire, duc telefonul înspre zona de gaming.

Pe spate se găsește un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal de 50 MP este ajutat de alte două camere de câte 2 MP fiecare. Una pentru detalii de adâncime și una pentru fotografii macro. Camera selfie este de 16 MP.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Acumulatorul are o capacitate de 4800 mAh și se încarcă cu 66W, iar sistemul de operare este un Android 12 cu interfața Magic UI 6.1 peste el.

Prețul de vânzare pentru Honor X40 GT este de aproximativ 290 dolari, respectiv 330 dolari, în funcție de cantitatea de RAM pentru care se optează.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep