HomeFeaturedFocusOnePlus Nord N300 vine in noiembrie

OnePlus Nord N300 vine in noiembrie

OnePlus Nord N300

OnePlus Nord N300 este viitorul mid-range accesibil al companiei care face parte acum din același grup cu Oppo. Dacă până acum informațiile legate de apariția sa circulau doar la nivel de zvonuri, acum avem o confirmare oficială a faptului că terminalul își va face apariția în luna noiembrie.

Sunt cunoscute și câteva detalii tehnice pentru acest telefon. Unul dintre acestea face referire la o încărcare rapidă de 33W. Destul de decentă pentru un mid-range.

De asemenea este de așteptat ca OnePlus Nord N300 să aibă un preț de vânzare care să se învârtă în jurul valorii de 300 dolari. Este o speculație bazată și pe debutul generației anterioare.

La nivel de zvonuri se mai spune că va fi echipat cu un chipset produs de MediaTek, o premieră pentru OnePlus. Și că ecranu său va suporta o rată de refresh de 90 Hz, ceva mai bine decât standardul de 60 Hz.

Având în vedere speculațiile legate de prețul său, capătă oarecare consistență și zvonurile conform cărora OnePlus Nord N300 va fi echipat cu o memorie RAM de 4 GB și că va avea o capacitate internă de stocare de 64 GB.

Deocamdată acestea sunt informațiile care se știu despre acest smartphone.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep