HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: trei huse pentru Huawei nova 10 Pro

RECOMANDARE: trei huse pentru Huawei nova 10 Pro

Huawei nova 10 Pro

M-am gândit să vă propun trei huse de protecție pentru Huawei nova 10 Pro, telefonul proaspăt testat de noi. Un terminal care vine cu o husă transparentă inclusă în pachetul standard. Poate că există posesori care doresc un grad mai mare de protecție pentru dispozitivul lor. Așa că am apelat la partenerii noștri de la MobileDirect. Ne-au trimis trei opțiuni pe care vi le prezint pe scurt în cele ce urmează.

Prima opțiune este o husă într-o culoare ceva mai sobră, neagră ca și telefonul testat de noi. Este o husă Gel TPU Magnetic Finger Ring Black / Blue de la CUBZ. Protejează destul de bine în zonele sensibile și vedem că oferă protecție sporită inclusiv la nivel de modul foto.

Are și un inel de culoare albastră (există și alte opțiuni) care ajută la o mai bună prindere a telefonului, dar poate fi folosit și ca stand pentru acesta.

A doua opțiune este o husă realizată dintr-un material transparent. Una mult mai rezistentă, realizată de ENKAY, care vine cu ranforsări în zona colțurilor și a modulului foto, pentru o protecție suplimentară în caz de incidente neplăcute.

În fine, preferata mea este o husă Hybrid Slim Ring Red de la CUBZ. Este realizată dintr-un material dur la exterior și unul moale la interior și propune o combinație interesantă de roșu și negru. Are întărituri suplimentare la nivelul colțurilor și în zonele sensibile.

Are pe spate și un inel de prindere, care poate funcționa și ca suport pentru telefon.

Desigur că în oferta MobileDirect există și alte opțiuni. Atât pentru Huawei nova 10 Pro, cât și pentru alte modele de terminale.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep