HomeFeaturedFocusMoto G72 se lanseaza pe 3 octombrie

Moto G72 se lanseaza pe 3 octombrie

Moto G72

Motorola pregătește o nouă apariție pentru piața de smartphone. Moto G72, care vine conform informațiilor oficiale pe 3 octombrie, va fi un mid-range din zona de mijloc a categoriei, cu câteva trăsături chiar interesante. Un smartphone 4G, care se va baza pe un chipset MediaTek Helio G99.

La nivel de memorii se pare că va exista o singură combinație posibilă. Una cu 6 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Cel mai probabil la bord se va găsi și un slot pentru card microSD, pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu de stocare.

Sistemul de operare rulat va fi un Android 12 cu interfața aerisită a celor de la Motorola, MyOS.

Ecranul lui Moto G72 este un OLED. Chiar dacă nu se cunoaște diagonala lui (care a fost omisă din specificațiile deja listate), știm că va avea rezoluție fullHD+, rată de refresh de 120 Hz și o luminozitate de top de 1300 niți. Plus suport pentru HDR10. Poate cel mai interesant din perspectiva ecranului, cititorul de amprentă digitală va fi integrat sub display.

Nu există încă detalii complete despre camerele foto. Știm însă că senzorul principal al sistemului foto de pe spate va avea o rezoluție de 108 MP. Și va fi ajutat de un ultrawide și de o cameră dedicată macro. Pentru camera frontală a fost aleasă soluția unui orificiu discret, poziționat central.

Autonomia terminalului va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta va oferi suport pentru încărcarea rapidă de 33W.

Moto G72 va fi disponibil în două versiuni de culoare. Îl vedem săptămâna viitoare!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep