HomeFeaturedFocusOnePlus Nord N300 lansat oficial

OnePlus Nord N300 lansat oficial

OnePlus Nord N300

Cel mai nou terminal de buget al celor de la OnePlus este acum oficial. OnePlus Nord N300 își face apariția în Statele Unite și nu este încă foarte clar când (și mai ales dacă) va ajunge și în Europa. O să ne uităm peste configurația sa cu o oarecare reținere dată de această incertitudie. Însă este un telefon cu un raport preț/specificații atractiv, așa că merită câteva minute din atenția noastră.

Terminalul se bazează pe un chipset Dimensity 810 de la MediaTek, care aduce și suportul pentru rețele 5G, un must have pentru orice telefon care se respectă. Memoria RAM este de 4 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 64 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Sistemul de operare este Android 13 direct din cutie, cu interfața Oxygen OS peste el.

Ecranul lui OnePlus Nord N300 este un IPS LCD cu diagonala de 6.56 inchi și rezoluție HD+ (1612 x 720 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh este de 90 Hz. În partea de sus ecranul are un notch în formă de picătură pentru camera selfie cu senzor de 16 MP.

Sistemul foto de pe spate este dual-camera și are un senzor principal de 48 MP și unul pentru detalii de adâncime de 2 MP. Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Acumulatorul lui OnePlus Nord N300 are o capacitate de 5000 mAh și se poate încărca cu până la 33W.

Terminalul are o singură versiune de culoare neagră, denumită pompos Midnight Jade și are un preț de vânzare de 220 dolari în Statele Unite.

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep